Eu cand sunt in situatia ta fac acesti pasi:
1.Cant imi striga profa numele, eu ma ridic in picioare si ma gandesc ca sunt o vedeta super celebra care tocmai a inceput sa cante live la un concert.
2.Cand esti 100 % sigura ca poti canta, doar canta si restul va veni de la sine.
3.Asta a fost. Crede-ma, e cea mai buna cale.Colegii tai vor fi impresionati de vocea ta.
Ar mai fi o cale:
1.Sa te gandesti ca esti intr-o camera numai cu oglinzi si ca tu iti canti tie.Stiu, pare ciudat, dar merge!
Sper ca te-am ajutat
Hey, stai calma. crezi ca o fi singura care nu are voce? o sa fie foaaarte multi ca tine.razi si tu de ei. distreaza-te.cel putin asa fac si eu cand ma asculta la muzica.rad de toti...si ei de mine nu are de ce sa-ti fie rusine
Si eu sunt foarte speriata cand zice profesoare de muzica astazi va voi asculta pe fiecare in parte dar " Rose" ia`ti inima in dinti si arata ce poti nimenii nu e Bon Jovi sa cante extraordinarr` de bine fiecare are talentele sale`:].
Asa ca "Rose"nu trebuie`sa mai fii timida arata`le ce poti cu adevarat ia`ti inima in dinti si te uiti doar in foaie [caiet] de unde cantii tu versurile. si stai cu capul in foaie [caiet] pana`termini de cantat si la sfarsit ridici capul incetul`cu incetul` si ai sa vezi ca colegii`tai nu vor rade si daca rad spune`le ca nici ei nu`s cine stie ce cantaretzi`:] fiecare are talentele lui :] inascute!