| BellatrixToma a întrebat:

stiu ca subiectul e deja rasuflat dar am citit o multime de site-uri despre asta si vreau mai multe pareri.Imi place un baiat de cv timp( 2 ani), suntem de aceeasi varsta dar invatam la scoli diferite si ne vedem doar la biserica sau accidental pe strada. El e foarte timid, ca si mine de altfel, nu stiu prea multe despre el dar imi este de ajuns ca sa nu il pot uita. Cum as pute sa aflu ce simte el? please answer me!

3 răspunsuri:
| aculaR18 a răspuns:

Buna! Ar trebui sa va imprieteniti ca sa afli ce vrei pentru ca altfel nu ai cum sa scoti nicio vorba de la el, mai ales ca ai zis ca e si timid. Cand va mai intalniti incepe tu conversatia, intreaba-l ceva si dupa cere-i facebook-ul/id-ul de mess/skype (daca nu le ai deja) pentru ca iti garantez ca nu ai ce sa pierzi. Daca deja ai cum sa vorbesti cu el online da-i drumul; ce mai astepti? Lasa timiditatea de o parte ca ai numai de pierdut din cauza ei. Sper ca ti-am fost de ajutor! :*

| BellatrixToma explică (pentru aculaR18):

Multumesc pisoias99, am ascultat sfatul tau si mi-am facut curaj sa vorbesc cu el.Pot sa spun ca treburile merg foarte bine deoarece am aflat ca si el ma place( de cand vorbim) si mi-a cerut sa fiu prietena lui...laughing)

| aculaR18 a răspuns (pentru BellatrixToma):

Chiar ma bucur pentru tine si sunt fericita ca ti-am fost de ajutor! :* big grin