| Pιxxιε a întrebat:

Stiu ca suna ciudat.Nu fata ar trebui sa faca primul'pas. Dar as vrea sa-l fac pe prietenul meu sa ma sarute.Suntem de 3 saptamani impreuna.Si el nu face decat sa ma pupe asa simplu.Maine trebuie sa ma intalnesc cu el...Sichiar as vrea sa ne sarutam. Putin ajutor. Dau funda!:*

Răspuns Câştigător
| OddKidd a răspuns:

Pff.nu stiu ce sa zic.Incearca sa'l provocihappy. Fa tu pasul asta.Nu il lasa sa te pupe asa pus si simplu.Intervin'o tu.Saruta'l tu altfel.Si daca vezi ca nu merge nici asa. Spune'i.Sigur o sa inteleaga si totul o sa fie ok. Fundabig grin?

6 răspunsuri:
| Ciprian a răspuns:

Daca el nu are curaj, atunci fa tu primul pas. Nu cred ca te va refuza. Poate are emotii sau ii e rusine. Succes!

| JaJe a răspuns:

Poate ca baiatu acela este timid, sau este prima data pentru el, cand sunteti numai voi doi, si cand iti da numai pupici si nu saruturi, spune-i "sarutama" si o sa te sarute. Ca isi va da seama ca si tu iti doresti asta, si isi va lua inima-n dinti.

| mgtow a răspuns:

Daca el nu da semne atunci fa tu primul pas mai sunt si fete tupeiste sa stii

| MaeRi a răspuns:

Poate ca de fapt si el ar vrea sa te sarute doar ca ii e frica ca tu nu vrei sau nu stie cum sa te ia, in ce moment sa te sarute. Daca v-ati privi in ochi adanc, sunt sigua ca veti putea comunica unul cu celalat si va sti ca vrei si tu sa va sarutati, daca nu functioneaza inseamna ca mai bine l-ai intreba de ce pana acum nu tea sarutat.

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! :*
Te inteleg perfect. :X
Trebuie sa ii dai semne clare ca vrei sa fii sarutata.Cand va sarutati sa scoti si limbuta sau sa il strangi in brate si sa va apropiati buzele si sa il lingi un pic etc.Altfel el nu isi va da seama ce vrei.
Sau daca nu spune-i-o. N-ai ce pierde, ai numai de castigat! Bafta! :* >big grin

| DarkOrbitSF a răspuns:

Deci trebuie sa faci chestii de genul sa te apropii de el sa ii pui mana pe mana din astea.