Fa lucruri amuzante cu colegii apropiati de banca ta, enerveaza-i, sa vezi ce te amuzi. Sau scrie pe o bucata de hartie "Uite-te in sus. Da mai departe" sa vezi cum se uita cu totii pe rand in sus, tu fa-i colegului de banca ia uite cum imi ridic eu mana si se uita ala in sus si cand citeste ala biletu ridica mana gen ca si cum ai face o vraja. chestii din-astea.
Stiu cum enu prea exista multe de facut in ore, citeste si tu ceva fara sa te vada.
Incearca sa fii atenta la ore, sigur profesorii nu spun doar aiureli si macar asa mai inveti ceva ca doar acesta este scopul ca mergi la scoala. bafta
Trimite biletele
Joaca-te pe telefon
Barfeste
Sau...fii atent/a la ore, scrie ia notițe, eu îmbin utilul cu plăcutul si trece mai repede
Mmm, nu e nicio ora care sa iti placa? Asteapta ora aia. Daca nu, poti sa joci x si 0 cu colega/ul de banca, sa completezi integrame () sa citesti o carte. Oricum, cel mai bine ar fi sa fii atenta sa se si prinda ceva de tine, nu sa treci ca gasca prin apa.
Daca nu ai chef sa fi atenta la ora asculta si tu muzica fara sa te vada porfesoru sau fa-ti rost de motivare
anuscha997 întreabă:
crιѕтyɴɴα întreabă: