| Bernoullie a întrebat:

Stiu ca tocmai a inceput scoala da eu ma plictisesk de moor la ore. Cum sa fac sa treaca orele mai repede, stie cineva?

Răspuns Câştigător
| astro5 a răspuns:

Nu

10 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Fa lucruri amuzante cu colegii apropiati de banca ta, enerveaza-i, sa vezi ce te amuzi. Sau scrie pe o bucata de hartie "Uite-te in sus. Da mai departe" sa vezi cum se uita cu totii pe rand in sus, tu fa-i colegului de banca ia uite cum imi ridic eu mana si se uita ala in sus si cand citeste ala biletu ridica mana gen ca si cum ai face o vraja. chestii din-astea.

| AnnaMariaaa a răspuns:

Stiu cum ehee heenu prea exista multe de facut in ore, citeste si tu ceva fara sa te vada.

| Alina0491 a răspuns:

Incearca sa fii atenta la ore, sigur profesorii nu spun doar aiureli si macar asa mai inveti ceva ca doar acesta este scopul ca mergi la scoala. bafta

| Narfundo a răspuns:

In ore zici...joaca si tu poker pe dezbracatea cu baietii

| Beatrice a răspuns:

Trimite biletele laughing
Joaca-te pe telefon laughing
Barfestethinking
Sau...fii atent/a la ore, scrie ia notițe, eu îmbin utilul cu plăcutul big grin si trece mai repede happy

| rosto a răspuns:

Mmm, nu e nicio ora care sa iti placa? Asteapta ora aia. Daca nu, poti sa joci x si 0 cu colega/ul de banca, sa completezi integrame (laughing) sa citesti o carte. Oricum, cel mai bine ar fi sa fii atenta sa se si prinda ceva de tine, nu sa treci ca gasca prin apa. happy

| Ramonika_3365 a răspuns:

Gandeste. te la ceva ce iti place;].

| pipik a răspuns:

Daca nu ai chef sa fi atenta la ora asculta si tu muzica fara sa te vada porfesoru sau fa-ti rost de motivare whistling

| Orbithh a răspuns:

Zii ca mergi la toaleta si stai pana se sunalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu