Și dacă îți cere poze cu tine la club ce te faci? O sa plătești oameni sa le falsifice în Photoshop?
Nu faci nimic decât sa te minți pe tine si pierzi timpul la pc în loc sa faci ceva.
Pleci în oraș, citești o carte, mergi la club, faci baie în lac, pleci la pescuit, la plimbare cu prietenii dar totuși nu faci decât sa îți pierzi viata.
Ne cunoaștem noi doi dacă vrei? Și eu am depresie de foarte mulți ani și știu cum e sa trăiești cu asa ceva foarte bine.
Și pe mine unii ma subestimează ca nu am iubita, daca vrei și ai încredere îmi poți da Facebook - ul tău
II poți spune ca,, azi " te-ai întâlnit cu o fosta colega de care îți era dor și nu ii știai Facebook - ul, nr de telefon nimic, te-ai văzut cu ea când făceai shoping la Mall.
Pe weekend ii poți spune ca te duci sa vizitezi o mătușa, verișoara etc., ca te duci la un gratarel si peste, e ziua ei de naștere.
Și pentru vara actuala ii poți spune ca te duci sa călătorești (găsești tu o locație faina) sau ca te înscrii la o sala de fitness, sau pleci la mare ca nu ai mai fost de mult timp.
Și, vorbesc serios dacă vrei ne putem cunoaște, nu ma interesează ce părere au unii despre tine, noi sa ne înțelegem, asta contează!
Sper ca te au ajutat sugestiile mele
E tare asta " nu ma interesează ce părere au unii despre tine" Adica tu ai impresia ca poti gasi prietena cu o asa vrajeala? Cunoscand faptul ca nu ai avut prietena niciodata.
Fata respectiva vrea sa impresioneze un tip ALFA, pentru ca DA si fetele se lupta pentru baieti mai precis pentru baietii ALFA, daca nu gasesc asa prefera a sta singure.
Cea mai simpla minciuna e sa zica : Am fost cu prietenele Undeva la cafea, cumparaturi etc In weekend mergem la Club
Am avut man multe iubite pana sa nu cad în depresie severa o știu de mult pe tipa asta! Mama ei avea schizofrenie (ea mi-o zis) și nu e vrăjeală e purul adevăr! In ziua de azi mulți i-au o decizie fiind influentati de societate, anturaj, familie când dau de o persoana cu probleme, nu aleg ce simt. Ea nu are depresie, are probleme mai grave! Știam oricum ca nu va răspunde
Fata asta are probleme serioase, o cunosc foarte bine. De mulți ani pune aceleași întrebări gen,, la ce faculta sa meargă,,, tot repeta aceleași întrebări cu faculta! Un om sănătos era decis, nu punea întrebări ani la rand ca, " as vrea sa ma înscriu la faculta x".
Ea are probleme serioase, dacă mama ei avea schizofrenie și ea e prin zona aia. Și eu am depresie de peste 15 ani și tot ies din casa, mai plec pe dincolo din când în când, dacă aveam cu cine sa ies ieșeam fără probleme în oraș. (oricum ies) Chiar m-au cautat niște prieteni fake și i-am ignorat fiindcă au fost niște laturi de oameni.
Pana sa nu se agraveze depresia mea eu am avut o viata cât se poate de ok, nu confunda viata ta cu a mea. Nu sunt user nou, pe toți relativ va cunosc, și ce probleme aveți!
Fata respectiva nu are nici o șansă să impresioneze un băiat Alpha fiindca eu o cunosc foarte bine. De abia se putea duce la școală din cauza anxietății, o lua cu plânsul! Ii cunosc întrebările mai bine decât tine, și am o memorie mai buna decât tine și cunosc și putina psihologie. Cel mai probabil o sa își bata joc de ea acel băiat "Alpha", va rămâne cu traume, e foarte vulnerabila și sensibila. Ala nici nu o baga în seama, își bate joc de ea ii știu aproape toate întrebările de când aveam primul cont. Repet!, ea are probleme mai grave decât depresia! Nu îmi permit sa o jignesc sa spun ce probleme are.
Crede-mă ca îți dau lecții la vrejeala la femei dacă vreau dar eu m-am pliat cunoscund-ui personalitatea.
Dacă cauta băieți Alpha o sa își bata în ultimul hal joc de ea și problemele psihice i se vor agrava
Sa caute un băiat simplu, e spre binele ei.
La job sau unde o fi. Dar ea nici nu lucrează, nici nu iese afara din casa.
Imi suna cunoscut descrierea ta poate am mai vb. Parerea mea ii ca in ziua de azi orice disconfort, problema atribuim depresiei ca o scuza pentru inabilitatiile noastre. Problemele ei enumerate de tine(in prima parte) si eu le am, Dar eu am plecat in lume si m-am stabilizat singur, am invatat sa traiesc ca un lup singuratic. Nici eu nu am prieteni, prietena sau familie dar ce sa fac? sa ma plang ca nu imi gasesc prietena ca sunt depresiv?-> mai bine recunosc ca nu sunt detul de bun pentru o fata si Gata. Cat despre prieteni la fel mai bine recunosc ca sunt prea plictisitor, ciudat, social-outcast ca altii sa-si piarda timpul cu mine.
Calculez ca ai peste 30 de ani, spre deosebire de cand erai tu de 20 in ziua de azi e bataie mult mai mare pe fete, orice fata daca nu e chiar muma padurii sau grasa isi poate gasi cu usurinta iubit daca se straduieste si baieti de top. Cat va tine relatia e altceva nimeni nu poate ghici.
Iar tu esti mult prea increzut, dai vina pe depresie pentru problemele tale dar incerci sa te dai superior prin cunostiintele tale de a citi oamenii, psihologie, de a cunoaste userii virtuali
Crede-mă ca știu foarte bine sa citesc oamenii în realitate ma refer nu virtual, dar nici virtual nu e greu sa îți dai seama după tiparul gândirii cum e un om.
M-am uitat la intrebarile tale, mai esti si religios Teoretic religia nu este un medicament contra depresiei? Adica religia spune sa nu iti faci griji ca al de sus are grija de tine.
Imi pare rau pentru necazurile din familia ta, la fel ca ale lui miss succubus dar poate si altii au probleme? Mie destul de recent mi-au murit mai toti din familie una dupa alta si nu moarte linistita de batranete ci mai dureroase inclusiv crima.
Insa nu m-au afectat prea tare deoarece traiam separat de mult timp... BTW am sub 30 ani, pe cand tu observ ca ai in jur la 50 daca sora-ta are 53 ani.
29 am. Nu sunt religios, sunt agnostic. Nu prea ma duc la biserici asa ca să îți faci o idee
Nu sunt habotnic!
Nu este religia un medicament contra depresiei, niște povesti puerile nu au cum sa fie medicament când vorbim de un dezechilibru chimic al creierului, nu ajuta efectiv cu nimic religia. Noi înșine ne putem ajuta ieșind din zona de confort. Da, știu, ți am citit unele răspunsuri.
Depresia nu este o boala exacta, poate fi cauzata de foarte multi factori sau interpretata gresit. Se trateaza cu diverse medicamente care ofera vitamine(in principiu magneziu) sau drogheaza creierul.
Foarte important este efectul Placeboo Ca tu sa Crezi ca ceea ce faci iti face bine - aici intervine religia, Daca tu crezi ca religia iti face bine in mintea ta chiar se produce o imbunatatire.
Cel mai sanatos pentru depresie este miscarea drumetiile la padure
Am fobie sociala asta e problema. E tare greu. Dar asa e, drumețiile fac bine. De multe ori medicamentele astea te îmbolnăvesc mai degrabă decât sa te însănătoșească, asta din cauza efectelor secundare.