Nu ai inclinari, ci inclinatii. Tu stii mai bine ce vrei sa devii, ce profesie te atrage. In functie de asta vei sti ce alegeri sa faci.
Parerea mea este ca acum mult mai mult este cautat inclinatiile spre mate-info de aceia te as sfatui sa pleci la acest liceu...aceasta este parerea mea dar oricum decizia iti apartine:*
Sunt cidate inclinarile avand in vedera ca sunt proflie total diferite, la stiinte socilae faci multa istorie si romana, dintr-a 11 nu mai faci chimie, biologie, fizica, latina, faci numai o ora de mate, iar teza la mate nu dai si nici bac.Bac trebuie sa dai la romana, o limba strina{in caz ca nai diploma de cambridge alta diploma recunoscuta international}, la iostorie OBLIGATORIU{ nu poti alege intre geo si istorie asta poti face doar la teza.}, dai competente digitale{ sa folosesti word power point xcel, acess si alte chesti} si la un obiect anual{ logica cl9, psihologie cl10, economiecl11 si filozofie cl12} iar la mate imfo faci matematica fizica chime biologie pana intra 12 faci imformatica si T.i.c. la stiinte sociale faci doar T.i.c, iar bac trebuie sa dai la romana{dintra 11 faci doar 3ore pe saptamna}, mate, o limba streina, la chimie sau bio sau fizica, mi se pare ca trebuie sa dai si la istorie sau geografie {aici poti alege }.Eu sunt la stiinte sociale si nu e chiar greu oleaca trebuie sa inveti, iar la mate info e fratele meu si el nu invata dar are memorie foarte buna, dar acolo trebuie sa muncesti mai mult.
Biuta95 întreabă: