Draga, din liceu oricum nu iesi pregatit pentru ceva anume, poate doar pentru a intra la o facultate, daca inveti si vrei sa o faci. Cred in conditiile care ni le spui ca totusi stiinte sociale ar fi bun pentru tine. Pana termin poate iti vine minte la cap si te duci si la facultate. Oricum, BAFTA!
99,9% aleg un profil mate-info... dupa parerea mea tara asta e plina de mate info,de aceeas multi tineri desi urmeaza o facultate nu au unde sa se angajeze cu acest profil, ai putea alege un profil tehnic este un profil mai rar,si de obicei o meserie foarte bine platita pe langa mate-info, e alegerea ta desigur, dar nu prea mai ai ce face cu mate info. sper ca te-am ajutat
Incearca stiinte sociale.fiindca daca iti place istoria e ok nu te.as sfatui sa mergi la mate info fiindca risti sa ramai corigenta. daca zici ca la scoala esti de 6-7 sau daca vrei sa alegi un profil de mai sus incearca filologie.fiindca romana nu.i chiar asa de naspa.mai intereseaza.te de stiinte sociale poate iti place cunosc pe cineva care a dat acolo si a zis ca e misto sper ca te.am ajutat by3:*:*:*
Cele mai multe obtiuni pentru intrarea la facultate sunt la profilul stiinte sociale. Iar la mate-info este foarte greu, am prieteni care nu s-au descurcat si s-au transferat la alte profile.La filologie este bine ca nu dai bacul la mate.