| AdaNiculescu a întrebat:

Buna sunt ada. Am un prieteten de 3 saptamani, m-a chemat la el acasa, eu consider ca el sta cu mine doar pentru sex, si nu stiu cum sa-i spun sa numai vreau sa continuam, este un baiat placut de toate fetele, dar observ ca si pe facbook "nu ii place sa tina ca este intr-o relatie". si nu stiu care este parerea voastra, vrea doar sa ma. sau ma place, stiu ca nu puteti analiza tot din mica povestire, dar va rog am nevoie de pararei. multumesc.

Răspuns Câştigător
| sensesDelight a răspuns:

OK, din câte ai zis tu reiese că vorbim de-un anume X, renumit și plăcut de majoritatea fetelor, care probabil fiind obișnuit cu asta te consideră și pe tine una dintre persoanele care i-ar satisface orice dorință numai pentru a avea o imagine frumoasă lângă "tipul cool și dorit". Nu ești așa și trebuie să-i arăți. Desigur, deși sunt puține șansele să te fi chemat la el doar pentru un suc/o cafeluță, un film și-apoi să te poftească afară, nu trebuie să excluzi nici posibilitatea asta. Deci eu zic că cel mai bine ar fi să ai o discuție deschisă cu el înainte, ca început de relație, pentru că după 3 săptămâni o relație serioasă încă se bazează pe cunoaștere/dezvoltarea încrederii și nu pe sex. Îi poți spune direct ce crezi, dacă ți-a dat de înțeles că ești doar o altă cucerire îți poate schimba opinia prin modul în care reacționează când află. Dacă nu vezi nicio schimbare, ci din contră se aprinde și-ți reproșează și el anumite lucruri oprește-l și încheie totul aici. Mai bine pentru amândoi. Baftă!

5 răspunsuri:
| anonimussssssss a răspuns:

Pai nu ai precizat cati ani aveti...si trebuie sa fii sigura ca sta cu tine doar pentru sex ca sa te poti despartii de el... poate te-a chemat sa va uitati la un film, sa va sarutati in pat.tu decizi daca vrei sa faci sex cu el sau nu.nu mai dramatiza totulbig grin. sper ca team ajutat.sa ne scrii sa vedem ce s-a intamplat intre tine si el

| alexanelly a răspuns:

Pai pur si simplu ii trimiti pe fb sa dea intr-o relatie cu tine, daca nu o s iti accepte cererea probabil nu vrea s afle toata lumea ca este cu tine. Cred ca ar trebui sa il intrebi si pe el ce parere are despre relatia voastra.Nu este neaparat sa vrea doar sex daca te cheama la el acasa, poate se simte mai in largul lui sau poate ca inca nici el nu stie ce simte.Cel mai bine ar fi sa comunici cu el. pupici

| MsPisic a răspuns:

Buna,Ada!
Asa e, nu poti analiza tot doar din povestirea astatongue...
Eu zic sa te duci la el si sa ii spui din start ca vreti sa vorbiti. Explica-i ca nu esti ca celelalte, ca tu de la el nu vrei. si ca speri ca nici el nu asteapta doar asta de la tine, ca stii ca el obtine mai mereu ce vrea de la celelalte fete dar ca tu nu esti inca pregatita INCA sa ii oferi, ca ai nevoie de incredere si alte chestii...Asta daca e genul de baiat cu care se poate vorbi serios, matur:p
Bafta!:*

| mihaeladulcikk a răspuns:

Poi...daca te-a chemat la el acasa, sigur vrea doar sa se culce cu tine, iar daca pe fb nu are ca este intr-o relatie este ceva suspect...nu te lasa inselata de el,sunt sigura ca nu te iubeste, ci vrea doar sex, iar dupa aia poti ramane cu buza umflatawinking! Succes :* Funda puppy dog eyes

| AdaNiculescu explică:

Pai, el vrea sex asta sunt sigura, ca imi zice ca este foarte atras de mine si nu se poate abtine, aberati... si el are 19 ani si eu am 15 ani.