Sunt tari este ft normal pentru ca nu-ti sunt destul de mari si faza cu unul dintre sani ca unul e mai mare si unul mai mic asa e la orice femeie cand o s amai cresti nu o sa se abserve asa tare chestia asta cosurile...cosurile apar si la fetele blonde sau satene... daca iti va veni ar trebui sa ai un lichid albicios pe chiloti sa-ti fi crescut parul in zona de jos a abdomenului si la subrat astfel nu iti vine inca iar sanii cresc inainte de asta cu ceva timp in orice caz fii pregatitta si la scoala ia-ti un protej slip sau apsorbant sa nu iti vina la scoala si tu sa nu fii pregatita pentru ca mi s aintamplat desii nu a fost vizibil pe pantalonii mei.eu am avut noroc
Semne de maturizare.si eu am o colega in clasa cu sanii mari de la varsta ta ...si treaba cu cosurile e ceva normal la varsta asta
Este punbrtatea te dezvolti si este normal daca ai si menstruatie eu am 13 ani si stiu cum e
Pur si simplu fac parte din perioada pubrtatii:). nu te speria, citeste asta: http://www.romedic.ro/pubertatea-la-fete-0P17076, te va ajuta sa intelegi. mult noroc:*
Da...atunci iti va trebuii sa-ti vina curand deci fii pregatita pentru orice.nu trebuuie sa te sperii trebuie sa ai ceva la tine tot timpul mie mi-a venit la scoala nasol.dar nu mi-a venit asa mult si mi-am patat pantaloniii in partea de interior si asa nu s-a vazut deloc...succes si inca o data sa nu te sperii daca o sa-ti vina cand no sa stii de abicei o sa simti ceva ciudat inainte sa ai stari de nervozitate sa te doara burta capul.sunt mai multe
anonim_4396 întreabă: