| alyaly123 a întrebat:

Sunt Alina.Am o intrebare.Eu fac 12 ani luna aceasta si sanii mei sunt foarte tari, nu sunt moi cum ar trebui. A, da, si sanul meu drept este mai mare decat stangul.Am multe cosuri pe frunte si cateodata ma simt ciudat. Ce mi se intampla? Ce sunt toate astea?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt tari este ft normal pentru ca nu-ti sunt destul de mari si faza cu unul dintre sani ca unul e mai mare si unul mai mic asa e la orice femeie cand o s amai cresti nu o sa se abserve asa tare chestia asta cosurile...cosurile apar si la fetele blonde sau satene... daca iti va veni ar trebui sa ai un lichid albicios pe chiloti sa-ti fi crescut parul in zona de jos a abdomenului si la subrat astfel nu iti vine inca iar sanii cresc inainte de asta cu ceva timphappy in orice caz fii pregatitta si la scoala ia-ti un protej slip sau apsorbant sa nu iti vina la scoala si tu sa nu fii pregatita pentru ca mi s aintamplat desii nu a fost vizibil pe pantalonii mei.eu am avut norochappy

5 răspunsuri:
| Cristina1010 a răspuns:

Semne de maturizare.si eu am o colega in clasa cu sanii mari de la varsta ta ...si treaba cu cosurile e ceva normal la varsta asta

| lorenalory a răspuns:

Este punbrtatea te dezvolti si este normal daca ai si menstruatie eu am 13 ani si stiu cum e happy

| 0IoAnA0 a răspuns:

Pur si simplu fac parte din perioada pubrtatii:). nu te speria, citeste asta: http://www.romedic.ro/pubertatea-la-fete-0P17076, te va ajuta sa intelegi. mult noroc:*

| alyaly123 explică:

Da am par in zona de jos si am substanta albicioasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...atunci iti va trebuii sa-ti vina curand deci fii pregatita pentru orice.nu trebuuie sa te sperii trebuie sa ai ceva la tine tot timpul mie mi-a venit la scoalalaughing nasol.dar nu mi-a venit asa mult si mi-am patat pantaloniii in partea de interior si asa nu s-a vazut deloc...succes si inca o data sa nu te sperii daca o sa-ti vina cand no sa stii de abicei o sa simti ceva ciudat inainte sa ai stari de nervozitate sa te doara burta capul.sunt mai multe