| Alina206 a întrebat:

Buna sunt Alina si am o problema. Am 13 ani si mi-a venit pentru prima oara ciclul pe 14 martie.A doua oara mi-a venit pe 21 aprilie iar de atunci [pana acum pe 6 iunie] nu mi-a venit deloc. Nu am avut contact sexual, fac sport si sunt sanatoasa. UN SFAT VA ROG!

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
daca zici ca ai fost cuminte, nu ai de sa fii stresata, asa e la inceput pana se regleaza CM..totusi daca nu vine pana la jumatatea lunii, e bine sa o instiintezi pe mami tau si un mic control de rutina nu strica, e posibil si din cauza efortului sa iti intarzie.
O zi frumoasa sda aihappy

| DiamondEyes a răspuns:

Asta se intampla la inceput, nu-ti fa griji. Ai abia cateva luni, va mai dura un pic pana regrarile corpului se vor "fixa".
Se intampla sa iti vina si o data la 2 luni, deci nu te ingrijora.

| nodeerskulls a răspuns:

In momentul in care ciclul menstrual apare, in primii doi-trei ani acesta poate fi neregulat, din punct de vedere al duratei dintre cicluri, dar si duratei lui efective.

Nu ai de ce sa te ingrijorezi. Insa, daca simti ca s-ar putea sa fie o problema peste un an sau doi, si nu se regleaza deloc, ar fi bine sa te duci la medic.

| Fatamuntilor a răspuns:

Alina,stai linistita.In primii doi ani mentruatia e neregulata.O luna opoate veni, o luna nu.Corpul tau sufera o schimbare, si are nevoie de timp sa se adapteze cu noua situatie.
Totusi, vorbeste cu mama ta.

| Malina2002 a răspuns:

Simplu.Du-te la doctor.Nu e nici-o rusine daca nu ai facut nimic.