Tine`te de scoala si fa`ti alte prietene.Te gandesti prea mult la ce nu trebuie.
Să pleci de lângă X și Y și să-ți faci alți prieteni
(n-am înțeles nimic din postare dar csf)
In legatura cu notiunea de "BFF", aceasta nu exista cu adevarat. Prietenii adevarati - DACA exista - nu fac astfel de gesturi prostesti, nu te barfesc, nu se supara daca vrei sa-ti largesti cercul de prieteni. Cred ca e in regula sa vrei alaturi de tine persoane cu care sa rezonezi mai bine decat o faci cu restul, insa incearca sa gasesti acele persoane cu care ai principii asemanatoare, care te inteleg, care au macar o vaga idee asupra semnificatiei termenului "prietenie". In fine, incearca sa ai o atitudine relaxata, increzatoare, fericita, comporta-te frumos cu cei care merita, si mai ales, pastreza o oarecare distanta, rezerva, fata de fetele care pretind a-ti fi prietene, pentru ca tocmai acelea iti stiu toate secretele si slabiciunile. Poate e un sfat putin cam drastic, insa asta este realitatea ce ne inconjoara. Vorba aia: "Fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur!". Pupici!
Fa ti prieteni noi! si incearca sa nu le mai bagi in seama pe x si y! indiferenta e baza in viata