| AncaMariaa a întrebat:

Buna sunt Anca si am 14. El are tot 14 ani.Parintii nostri sunt apropiati asa ca noi ne-am imprietenit si mergem impreuna n vacante.Pe hol la scoala el se intoarce si se uita la mine si eu la el fix in ochi. Odata am stat amandoi o dupa-amizaza impreuna intr-un leagan si ne-am povestit multe.El se uita asa de frumos la mine.Alta data la hotel am dormit cu el si cu fratele meu in camera.Eu cu el ne ciondaneam...se punea peate mine...ne bateam cu perne.Anul acesta la mare nu am mers cu familia cu el, dar o seara am iesit ca el era acolo.Eu cu el si altii am luat-o inainte si ne-am plimbat.La sfarsit mi-a zis separat "pa" si mi-a zambit.Ma invita de 2 ani la el la ziua lui de nastere.La scoala s-a organizat o tabara si el a venit la mine,s-a asezat pe banca colegei fara sa o observe macar si m-a intrebat daca ma duc(pana la urma s-a anulat tabara)..., dar acum 1 saptamana sau 2 eram mai multi la terenul de fotbal printre care si el.Toti au plecat si am ramas eu cu el. Dupa 2 min a plecat fara sa imi zica ceva, iar mai tarziu s-a intors cand eram pe hol si mi-a zambit si s-a uitat fix in ochii mei...
Ma place sau ce? Helppp me pls...eu il plac, dar nu stiu ce aimte el si imi este teama sa ii spun

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Si el te place, dar de mai mult inca nu este in stare. Tine legatura cu el in timp ce mai creste.

1 răspuns:
| AncaMariaa explică:

Alte raspunsuri?