| justme_2191 a întrebat:

Buna sunt Anca si amo mareproblema sau un complex nu stiu ma rog va rog din tot sufletul meu sa ma ajutati aici poate mai multfetele ca ele stiu mai mult cume sa treci prin asta deci am o problema cu mancarea cand eram mica eram mai grasa si anul trecut am fost complexata si am devenit anorexica ma rof am trecut peste asta am slabit dar acum nu stiu ce am manac ca o porcica nu mai suport azi am mancat un znikers si vreo 10 15 bucatele dinalea de ciocolata din cutie va rog sa ma ajutati eu cred ca mancatul acesta inlocuieste o durere a sufletului meu sau nu stiu nu mai am atata incredere parca in mine nu mai am puterea aceea de a da tot din mine a rog ajutati-ma sport fac dar nu mai fac la fel de mult anul trecut aveam o rezistenta mai mare anul trecut anul acesta parca totu s-a stin in mine si sunt o bleaga si vreau sa fac totusi ceva sa schimb sa ma schimb va rog ajutati-ma va multumesc pa pa.

Răspuns Câştigător
| laradio a răspuns:

Urat raspunsul anonim!
Daca ai parte de oameni de astia, desigur ca te demoralizeaza.
Eu zic asa :trebuie sa vrei sa slabesti in primul rand.Gasesti un motiv gen un baiat frumos care vrei sa te placa si incearca duci totul la capat pentru el.:d

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Huo analfabet. o si purcico

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Obsesia pentru înfățișarea corporală s-a transformat în depresie.
Mergi la medic.
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat