| ancutzika a întrebat:

buna! sunt anca si vreau si eu un sfat de la voi in legatura cu parintii mei care zilnic ma critica in legatura cu prietenul meu... sunt cu un baiat de un an iar parintii mei nu imi dau voie cu el din motive necunoscute... poate din cauza varstei ...eu am 16 el 20 si mi-am inceput si viata sexuala cu elstraight face... m'au vazut cu el o data si de atunci nu ma lasa cu el (mai mult mama)am incercat sa vorbesc cu ei da tot nu ma lasa. dati'mi si mie un sfat va rog eu

Răspuns Câştigător
| deejayra a răspuns:

Eu am vazut una de 13-14 ani ca umbla cu unu de 20 de ani.Si am o colega de 16 care tot asa are o relatie cu un baiat de 20 de ani, s-a mutat la el, iar respectivul nu mai vrea sa o lase sa se duca la scoala, ii baga tot felul de prostii in cap despre scoala... e o fata desteapta care ar putea invata, iar acum vrea sa se marite cu el...deci practic isi distruge viitorul si viata, daca ea vrea sa stea la cratita de acum, pentru ca baiatul este un vagabond fara viitor.
Oricum...ai grija ce faci cu viitorul tau...pentru ca baiatul asta peste doi ani deja i se va duce gandu la casatorie.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Uite un bun motiv: desi e un barbat matur ti-a permis sa-ti incepi viata sexuala la numai 16 ani ceea ce inseamna ca ai deja unul dintre cei doi factori de risc pentru cancerul de col uterin. Tu, din acel moment, nu mai esti o fata normala de 16 ani, ci o fata de 16 ani cu 90% sanse de a face in viata leziuni canceroase sau precanceroase de col uterin, o fata de 16 ani care trebuie sa se duca la ginecolog la fiecare 6 luni, toata viata, o fata de 16 ani care nu stie daca va apuca sa faca copii sau se va opera de col uterin inainte de asta. Si el, un barbat matur, nu trebuie sa permita asta. Daca dadea doi bani pe tine Dar el ce s-o fi gandit: ne dsitram acum, bine frumos, o vedea ea mai tarziu, eu o sa fiu departe si-o sa ma doara in cot.

| Paris a răspuns:

Eu zic sa nu faci nimic. la 16 ani nu te poti intelege cu parintii. Ei au minte matura, tu esti adolescenta, faci crize, te simti neinteleasa etc. Este o greseala din partea ta ca te-ai bagat intr-o relatie cu unul de 20 de ani. Si mai ales ca ti-ai inceput viata sexuala cu el. Dar poate cine stie, o sa te iubeasca in continuare si o sa va casatoriti si o sa faceti copii multi si frumosi. Parerea mea este sa stai linistita, sa nu te certi cu parintii, nu le da motive sa nu aiba incredere in tine, fii cuminte si cam atat. Cu parintii nu trebuie sa te certi pentru nimeni, pentru ca da, si o sa observi mai tarziu, ca ei sunt aceia care te iubesc neconditionat si iti vor tot binele din lume. Ce sa iti mai spun? Bafta in relatia si sa ne auzim cu vesti bune! Pupici

| Jupiter a răspuns:

Vorbeste cu ei, afla-le motivele...

| eu_4890 a răspuns:

Ma sincer si eu patesc l fel... zic ca ei si fac ca mine...pana l urma stau eu cu el nu ei...asa ca nu renunta l el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa inceapa sa aiba incredere in el si asta numai tu poti face, discuta cu ei, linistita fara sa te enervezi, explica=le ca va intelegi bine si ca va potriviti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da oare nu`i clar? Poi eu sa fiu parinte si fata mea sa aiba 16 ani si sa umble cu unul de 20 la fel as fi facut. Oare chiar nu exista baieti de varsta ta? sau lasa-ma sa ghicesc: nu`ti place de nici unul de varsta ta.

| ancutzika explică:

Mda...nu imi place nici un baiat de varsta mea.