Pai, la 35 de kg as zice ca esti cam slaba.ar trebui sa mia pui pe tine iar in legatura cu prietenele tale cand te mai nacajesc incerca metoda asta:
-daca rad de tine razi si tu cu ele gaseste nu stiu un raspuns mai haios din care sa radeti toate adica daca ele incep sa rada, sa razi si tu insa incerca sa faci in asa fel incat sa para real daca il fortezi
sau 2:
-pur si simplu nu le baga in seama daca vad ca nu te intereseaza ce zic ele o sa te lase in pace si o sa-si vada de treaba lor.insa s-ar putea sa mai dureze chestia asta.
ti-as recomanda prima "liniuta" insa acum urmezi ce sfat vrei sper ca te-am ajutat:* bafta cu "prietenele" tale
Depinde si de inaltimea pe care o ai, oricum 35 de kg e destul de putin, dar asta nu inseamna ca ele trebuie sa-si bata joc
da bine le-ai zis "prietene" cu ghilimele
daca te intreaba pe tine zile sa-si cumpere un dex si sa vada ce inseamna ca nu esti tu dictionaru' lor sa le zici ce inseamna nu stiu ce
Eu zic sa nu le mai bagi in seama pe,, prietenele'' tale si sa nu pui la suflet orice
Si faptul ca ai 35 de kg la 12 ani, esti intr`adevar slabuta dar asta nu inseamna ca ceilalti trebuie sa`si bata joc din tine
Bye!
Si eu am 12 ani dar am 40kg punete pe mancat dar ele nu ar trebui sa-si bata joc, gasetse si tu ceva cuvinte cu care sa le dai gata uite id meu si iti spun eu daca nu gasesti: naty.girl_4you
Eu nu cred ca este o problema faptul ca ai 35 de kg la 12...cred ca esti ok...si daca isi mai bate joc vreuna din prt tale de tine poti sa le spui ca manekinele sunt slabe