| any27alexia a întrebat:

Buna sunt andrea si ma 14 ani.prietena mea cea mai buna se da lka iubitul meu ce sa fac? el nu o baga in seamama o vede doar ca pe o amica dar nu cred ca ia il place doar sa se razbune pe mine.baga tot felul de minciuni cu asa zisul pr al ei si pr al meu crede ca e pr bun cu pr ei. ce sa fac? si sa desp de minecryingcryingsadcrying. pana nu ii dovedesc ca mint ei.cu sa ii dovedesc aveti vreo idee? ca eu nusad. ce sa fac ma doare ca nu ma crede am incercat sa-ii explic ca pr lui mint dar are incedere oarba in ei.deoarece l-am mai mintit de 2 ori dar nu era imp sa ii zic. acum nu mai vb cu mine. ce sa fac?
cum sa ii arat ca ei mint si nu eu?

Răspuns Câştigător
| Crisy1999 a răspuns:

Eu zic sa nu o mai numesti ''prietena''. si sa rogi cateva persoane sa te sustina tot ce spui tu, cred ca o sa te creada daca sutin mai multi acelasi lucru! love struck

2 răspunsuri:
| renatic a răspuns:

Acum stii ca prietena ta cea mai buna, nu iti este asa de buna prietena, nu sunt prea sigur dar cred ca daca o sa incerci sa te intalnesti cu alt cineva, el va intelege cat de rau lui ii este fara tine, si nu te ingrijora pe asa ceva, inca toata viata e inainte. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tu de ce nu ii spui adevaru si gandeste-te la ceva care il poate convinge ca nu esti devinalaughing daca nu e bine ce am ras zi-mi