Hey! Eu sunt cu 10cm mai scunda decat tine.si cam tot cu atata si mai slaba, dar tot nu am idee ce sa-mi iau! Acum vreo luna mi-am luat din New Yorker o rochie foooarte eleganta, mi-a placut dar am luat-o si pentru ca mama a insistat, in caz ca voi avea nevoie la o nunta de ea. daca era mai scumpa nu o luam! (a fost 90lei.cu reducere de la 140) Dar acum mi se pare ca ma face grasa.pentru ca in partea de sus e alb-crem asa larga si vaporoasa, matase cred! Si apoi pare ca si cum ar veni fusta, dar e intruna! Partea de jos mulata, neagra si cu dantela tot neagra peste. Merge cu tocuri. Acuma nu stiu ce sa zic.ca mama zice ca nu imi da bani pentru inca una asa eleganta ca apoi nu mai am unde sa le port, dar oricum mi-a mai fost promisa o rochita mai casual! O sa optez pentru una cu modele florale, poate si cu o curea in talie, ca vad ca se poarta!
Nu stiu sigur inca, depinde cum va arata cealalta rochie, dar cred ca la banchet voi ramane cu asta. poate cand ma duc la croitor o rog pe d-na sa mi-o mai stramteze putin in partea de sus unde e asa larga.
Buna depinde ce still au! Eu as zice : O rochie decoltata, fara bretele sau cu bretele, cum vrei,( maro sau bej) poti sa incerci niste sandale gladiator maro inchis, negru sau grii depinde ce ten ai.
Fundaaa?
Mersi frumos cosmy! Hmm.sandalele gladiator nu mi se par destul de elegante pentru banchet.dar conteaza sfatul oricui.:*
Daca aveti si alte idei, nu ezitati
Buna.fetitaExact asa am si eu una roz, ft vaporoasa si la fel.nu o port ca mi se pare ca ma arata prea grasuna Si am mai facut eu alte mofturi cu ea,astfel incat a zis tata mai bine sa iau alta,si sa tac Am gasit pe net pe net una alba, de matase, cu ceva imprimeuri florale...superba! dar nu mai e pe stoc, si nici nu vor mai primiUffff...te pup Si sper sa iti gasesti si tu pana la urma ceva ok
Geo2969686 întreabă: