Ohh, e foarte dificil si incurcat.
In primul rand, sa nu mai spui nici o minciuna mamei tale, deloc. Trebuie sa fi mereu sincera cu ea, pentru a putea avea din nou incredere in tine.
Si in privinta lui Alex..nu stiu ce sa spun. Este difici. Pare ca tine la tine cu adevarat, dar parintii vostrii nu ar accepta relatia. Ar trebui ca tu sa discuti cu el fata in fata, sa ii spui ce simti si sa iti spuna ce simte, si voi sa luati o decizie. Dar cred ca daca il iubeai cu adevarat pe Alex, nu ai mai fi putut avea sentimente pentru alti baieti. Deci cred ca sentimentele tale pentru el nu sunt atat de profunde. Poate ca ai impresia ca ''il iubesti'' si pentru ca stii ca nu prea puteti fi impreuna. Poate cel mai bine pentru tine ar fi sa te distantezi, sa iti dai seama ce simti cu adevarat pentru Alex, si daca merita sa aveti o relatie care sa nu fie pe placul parintilor tai. Cred ca esti confuza acum..trebuie sa iesi din starea asta.
Ia decizia cea mai sanatoasa pentru tine, nu doar pe moment, gandeste si in perspectiva.
Bafta!
Oricum nu o să iasă nimic din asta, după 100 de certuri și împăcări o să vă săturați, când o să vă maturizați veți vedea ce prostie mare a-ți făcut. Nu există dragoste la 15 ani, e doar o joacă pe care voi o luați mult prea în serios și să vă facă viața amară.Dar e la latitudinea ta, tu poți să-l dai uitări să îți vezi de treaba ta, așa o să recâștigi și încrederea mamei.
Oauuuu.....Nu am apucat sa o citesc pe toata...viata ta e o adevarata drama. Nu stiu ce sa zic..incearca sa faci ce crezi tu
Crede-ma ca daca nu vei fii cu el vei regreta asta toata viata! e greu dar...nu prea ai de ales! nu-l vei putea uita si asta va fi foarte rau! asa ca eu zic sa-i mai acorzi o sansa pentru fericirea amandurora! iar mamei tale da-i timp! toate mamele sunt ingrijorate pentru copiii lor indiferent cat ar fi de mari! cu timpul ii vei recastiga increderea! incearca sa ajungi la inima ei! s-o convingi ca a fost o greseala! dar de acum va fi mai bine! succes!
Va multumesc mult pentru raspunsuri, nu stiu ce sa va mai zic. acum am inceput sa ma inteleg mult mai bine cu parintii mei si alex a sunat-o pe mama si a vorbit si cu ea si cu tata si au zis ca sa avem rabdare pana dupa examenul de capacitate si ca dupa se mai gandesc. miau mai zis ca daca nu ne vedem pana atunci si nu mai fac vreo prostie au incredere in mine si poate ne lasa impreuna. m-am impacat cu alex, iar faza cu baiatul de care "imi place" a fost o prostie de moment caci am cateva colege ce au incercat sa ma faca sa uit de el, dar eu nu am vrut si nu am putut, iar acum astept sa iau note cat mai mari caci sunt printre primii din clasa si la final de an viata mea sper ca se va imbunatati. va pup dulce si va multumesc