Pai ai putea sa te imbraci cu o bluzita/camasa simpla dar foarte chic.Fiind diriginte ai putea sa ii iei ceva care sa reprezinte materia pe care o preda.In banca a 3-4 de pe randul de la perete sau geam este cel mai bine. Poti sa ii impresionezi invatand si socializand cu ei. Daca ai un scris frumos poti scrie si cu pixul da la o lucrare, la o teza poti scrie cu stiloul pentru o estetica mai frumoasa. Poti sa inveti bine si fara sa fii tocilara.Eu spun sa iti gasesti un grup in care sa te integrezi si care sa stie sa te aprecieze pentru ca la, liceu sunti si altii mai "inganfati".
Sper ca te-am ajutat.:*
NU are importanta cum te imbraci, important e sa te simti tu bine.Te asezi in orice banca nu conteaza iar flori si astea nu cumpara, nu mai da banii aiurea.
1. Nu contează.
2. Nu.
3. Pe la mijloc sau in ultimile bănci.
4. Te împrietenești dacă stai prin spatele clasei și vorbești. Dar nu in ultima banca. Penultima e OK.
5. Pix. O sa rada toți dacă ai stilou.
6. Nu o sa rada nimeni.
7. Stai prin ultimile bănci și vorbești.
Niciodată sa nu te faci ca nu auzi.
Cel putin la început sa nu stai sub nici o forma in primele 2 bănci. Mai ales dacă înveți o sa creadă ca ești tocilara. Daca stai prin spate, și știi nu o zică nimeni nimic. O sa îți ceara ajutorul. Si tu o sa ii ajuți. Nu tot timpul. Numai când vrei. Altfel o sa ți se urce in cap.
Răspunzi la orice intrebare, indiferent care este ea.
Sa faci glume, sau sa ironizezi anumite situații. Sarcasmul e important.
Sa nu intri in grupuri. Important e sa te înțelegi cu toți chiar și cu cei năzdravăni sau obraznici, tu ii respecți ei te respecta. Când o sa ai probleme o sa te ajute.
Exemplu: tu le dai o tema, ei o sa rămână datori. Când ai nevoie de ei, le zici ca i-ai ajutat. O sa te ajute și ei.
Daca vrei mai multe informații, da-mi un PM, la liceu o duceam bine, m-am înțeles cu toți.
Penaaaa1 întreabă: