anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt atat de urata,nu mai suport crying. Cateodata am impresia ca sunt cea mai urata persoanastraight face. Sunt neagra,am fata mare, fruntea lata, am cosuri, sunt neagra pe langa ochi, am un ten urat rau care mereu pare "obosit", am parul gras su fara volum. Cand vad cate fete frumoase sunt ma gandesc de ce eu sunt altfel sad.

23 răspunsuri:
| Matt221041 a răspuns:

Nu pot sa-ţi spun că aspectul fizic nu contează deloc, dar poţi compensa prin alte calităţi. Din felul cum i-ai raspuns lui ""curlyyy''''pari inteligentă, iar faptul ca ai folosit nişte regionalisme nu înseamă ca nu şti limba română. Ideea e că ar trebui să încerci să fi mai IUBITOARE cu cei din jur şi oricât ai fi de urâtă ca fizic, vei dobândi acel ceva care te va face plăcută. Mi-ar place să mai vorbim, să discutăm( pe facebook sau messenger) asta dacă doreşti şi tu. Şi nu uita! Fi bună, iubitoare şi nu respinge oamenii care vor să se se apropie de tine! Unii oameni te-ar putea place mai mult decât crezi, trebuie doar să-i laşi să te cunoască!

| Sociopat a răspuns:

Tu esti aia din poza?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil ai scris asta in speranta ca o sa primesti pupincurisme dina lea gen "fiecare e dragut in felul lui", "poate ca ai o personalitate frumoasa" si alte cacaturi din astea. EI bine, nu e asa. Esti urata, daca nu ai bani de operatii estetice o sa mori la fel de urata sau chiar mai rau.
P.S. Asta e site de intrebari nu site pentru bocitoare. Daca ar veni fiecare sa se vaite cu problemele lor ce am face? Treceti naibii peste.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Creca tu nu ai ce face la ora asta de scrii toate minunatiile astea aici.Ei bine, spre surprinderea ta, afla ca nu am nevoie de niciun "pupincurism" cum le numesti tu.Cat despre sfatul tau, multumesc frumos pentru ajutor, tocmai m-ai ajutat sa trec peste. Te pup, pa-pa! P.S. Pun pariu ca esti mai urat/a decat mine devil!

"Cred ca" nu "creca".
Sa zicem ca as fi mai urat ca tine, ce treaba are asta cu ceea ce am zis eu? Eram sigur ca o sa ma ataci. Asa-s romanii cand nu primesc raspunsul pe care-l vor.

Scriu cum vreau nu cum ma inveti tu si in plus eu nu te corectai pe tine mai sus. Este si normal sa te atac atata timp cat tu imi raspunzi in halul ala. Daca nu iti convine intrebarea mea nu raspunzi, treci peste, dar asa cum ai zis si tu "asa-s romanii" oh go on!

Nu eu te invat, asta e gramatica limbii romane. E pacat ca pe langa faptul ca esti urata sa fii si proasta. Tu nu m-ai corectat pentru ca nu aveai ce sa corectezi.
Cum voiam sa iti raspund? Sa iti zic ca esti frumoasa desi tu zici ca nu esti, am zis doar ce am gandit, daca nu esti de acord treci peste, dar asa-s romanii.
P.S. Tu nu ai pus nicio intrebare asa ca nu am cum sa fiu de acord sau nu cu ea.

N-aveam ce sa corectez? Inseamna ca asa se scrie mai nou "dina lea" laughing. N-am pus nicio intrebare pentru ca pe acest site nu sunt doar prosti care nu stiu la ce se refera ceea ce am scris eu, isi dau seama singuri ce sfaturi astept de la ei. Daca nu isi dau seama nu ii duce capu', asta e.

Mda, ai dreptete, totusi greseala mea s-a prodsu din neatentie, a ta din nestiinta. Una e sa te grabesti sa scrii si sa uiti sa pui un spatiu sau sa il pui aiurea si alta e sa nu stii sa scrii cuvantul, dar nu vreau sa ma scuz. Am gresit si recunosc asta, nu o sa incep cu acuze ca nu are rost.
Uite inca o greseala la tine: "nu sunt doar", trebuia "
nu sunt decat". Vezi ce spuneam? La mine a fost greseala de ortografie, al tine e nestiinta, nu stii cand se foloseste "doar" si cand se foloseste "decat".
"Ce-i mai inteligenti cedeaza primii". Eu asta fac. Daca tu crezi despre mine ca sunt prost foarte bine, e parerea ta si o accept. Cred ca ar trebui sa inveti si tu sa faci asta.
P.S. Nu ai pus nicio intrebare. Ma doare in cur daca trebuia sa se inteleaga din context sau nu, ai zis ca daca nu imi convine intrebarea sa nu raspund. Nu e nicio intrebare. Fii mai atenta la exprimare pe viitor. Cum am mai zis, e pacat sa fii si proasta pe langa faptul ca esti urata.
Atat.

Tu esti dus rau de tot! Eu nu stiu de ce te tot bagi in seama aici. Esti sigur ca nu mai foloseste nimeni "nu sunt doar", eu sunt singura persoana, nu? Ce pot sa spun... esti destept. Uite ca pe la mine asa se vorbeste si imi cer scuze, nu stiam ca suntem la ora de limba romana. Sfatul meu este sa iesi dupa site-ul acesta si sa nu-l mai accesezi niciodata ca nu esti in stare sa dai un mic sfat. Oricum eu tot proasta si urata raman, asa cum spui tu, cu sau fara sfatul tau. Macar spre deosebire de tine eu vorbesc frumos nu folosesc tot felul de cuvinte aiurea.

"Cei inteligenti cedeaza primii".
Pa.

Daca te gandeasi la asta cedai din prima, nu imi lasaiie aici tot felul de comuri aiurea. oh go on.

Bine. Pa.

| gingergirl1 a răspuns:

Nu suport oamnenii care isi plang atat de mila (scuze)...puppy dog eyes
Toate probleme astea se pot rezolvawinking
Pentru par foloseste un sampon potrivit tipulul tau de par (cand eram mai mica,aveam parul mereu incarcat,gras si cu matreata,dar sti de ce? Ca nu foloseam un sampon bun,eu una acum folosesc Hade and shoulders si nu mai am pic de matreata si pare mult mai voluminos)
Pentru ochi foloseste creme sau tratamente revigorante,castravetele e bunwinking
Cosuri,cu totii avem,mai ales noi adolescentii,doamneee si eu m-am saturat pana peste cap de ele laughing Si eu am dar au mai disparut(bine la mine e si varsta ) sad Rutina mea zilnica laughing : Dimineata ma spal pe fata cu apa si sapun si seama ma dau cu lotiune tonica si pe urma cu o crema de zi de la nivea (iti recomand produsele de la nivea,sunt foarte bune,cel putin pentru mine happy,cateodata mai folosesc si argila thinking ca sa scapi de cosuri trebuie sa ai o ingrijire foarte atenta a tenului happy
"frunte lata" -fa-ti bretonwinking
Si nu mai fi asa, fiecare e frumos in felul lui, nu trebuie sa fi ca anume cineva sa fi frumoasa, frumusetea vine din interior, fi tu insati! :*

| einenebun23 a răspuns:

Dar nu esti urata. Fiecare e frumos in felul lui. N-ai voie sa gandesti asa. Eu spun sa te pui odata in fata oglinzii si incearca sa iti gasesti calitatile nu defectele.

| anonim_4396 explică (pentru einenebun23):

O sa tin cont de ce mi-ai zis happy.

| rabbit2014 a răspuns:

Pai uite, fai un tratament de cosuri, lasa-ti breton, si du-te la coafor..incearca sa te faci frumoasa cum vrei

| IGM a răspuns:

I-a si tu partea buna a lucrurilor,daca ai fruntea lata ochii iti ies in evidenta, cosurile pot fi tratate, parul gras este stralucitor.
Probabil... ai auzit de nenumarate ori ca,, fiecare om e frumos in felul sau'', ei bine nu fii surprinsa ca mai exista oameni care gandesc asa.
Deci nu te mai stresa ca nu ai de cewinking.

| Madelinee a răspuns:

Hey! Dacă ai frunte lată fa-ți breton. Dacă ai multe coșuri du-te la dermatolog să îți dea o cremă de coșuri.

| ELmirabell a răspuns:

Nu te mai plange atata si tine capul sus! Cine a zis ca esti urata? Iti faci singura idei fiindca te tot compari cu alte fete. Si de unde stii ca ele sunt fericite?
Variantele sunt 2 : ori te accepti asa cum esti si te impaci cu tine si cu lumea, ori incerci sa schimbi ceva.
Daca vrei sa schimbi ceva schimba-ti look-ul, trateaza-ti cosurile, hidrateaza-te corespunzator, foloseste produse de coafat care sa-ti rezolve problemele cu parul, fii vesela si iubitoare!
Si mai ales linisteste-te si nu mai sari la atac la persoane care nu ti-au gresit cu nimic, gen voldemortnipple.
Te-am pupat!

| WelcomeToChaos a răspuns:

Mno...Nu mai fi asa la pamant, gandeste-te ca dupa ce o sa mori nu o sa mai conteze... Just kidding.Nu cred ca esti urata.Fiecare persoana e frumoasa in felul ei.Si eu am cearcane pe la ochi de parca m-am dat cu funingine, dar nu-mi pasa.Pun pariu ca esti frumoasa, doar ca ai nevoie dde cineva care sa iti reaminteasca acest fapt zi de zi.O sa iti gasesti tu printul, iar atunci o sa te simti cea mai frumoasa.Nu lasa nimic sa te doboare.Fi ca o stanca, fi tare! Uita-te in fiecare dimineata in oglinda si enumera-ti toate calitatile, si spune-ti ca esti cea mai frumoasa.
Te rog nu lasa pe nimeni sa iti spuna altfel, esti foarte frumoasa si trebuie sa arati asta si lumii!

| voldemortnipple a răspuns:

Si intrebarea ta este?(Sfat: Accepta-te asa cum esti si incearca sa compensezi prin personalitate)

| anonim_4396 explică (pentru voldemortnipple):

Voldemortnipple daca nu sti intrebarea nu te baga, supravietuiesc si fara raspunsul tau!