| x2gk9r a întrebat:

Buna! Sunt baiat, am 16 ani si sunt in liceu in aceeasi clasa cu colegele mele si astazi in pauza cica din joaca m-au bagat in perete, au aruncat cu pixul in mine. Atunci o tinut usa sa nu le dau si eu.Cum pot sa rezolv problema asta, nu imi place sa ma bat cu fetesad?
Si i-a zis colegei ca am facut ceva la ea in spate si mi-a tras 2 palme in spate si in cap, dupa si-o cerut scuze ca doar din joaca.

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Joaca lor e o hârjoneală ca să îți atragă atenția asupra lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

După ce aia ți-a dat 2 palme trebuia să îi dai una în față.

| Violleta2022 a răspuns:

Exista diriginte la clasa ta, mergi la el/ea si fa plangere!

| DrHeart a răspuns:

Buna, happy
Asa e, ai dreptate, violenta nu este o solutie. Insa, trebuie sa te impui si sa le spui tare si raspicat ca nu accepti sa se comporte asa cu tine. Nu ai un grup de baieti in clasa, cu care ai putea sa stai mai mult? Nu cred ca ar mai avea curaj sa se apropie daca sunteti mai multi. O alta idee ar fi sa le ignori complet, sa nu le mai spui absolut nimic, ca si cum nu ar fi acolo. Daca te intreaba ceva si incearca sa te provoace, poti sa le spui ca tu nu stai la discutii cu persoane care se comporta necivilizat, in contextul in care tu ti-ai vazut de treaba ta, iar daca continua cred ca ar trebui sa vorbesti cu diriginta si eventual sa vorbesti despre chestia asta cu tupeu.