anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună sunt băiat am 17 ani şi am o problemă. Mi-e ruşine să mă dezbrac de faţă cu alţi băieţi. Cum aş putea scăpa de această problemă? De fiecare mă simt naşpa când un prieten se dezbracă de faţă cu mine iar eu mă duc în altă parte ca să mă schimb. De exemplu, când am fost într-o excursie, cei doi băieţi cu care am stat în cameră s-au schimbat de faţă cu mine, şi-au dat boxerii jos în faţa mea iar eu m-am dus la baie ca să mă schimb. Aştept sfaturile voastre băieţi.

2 răspunsuri:
| 90210 a răspuns:

Eu sunt fata, dar pot sa-ti spun ca si mie mi se pare ciudat sa se schimbe alte fete de fata cu mine. Nu stiu de ce...dar mi se pare putin ciudat sa te schimbi asa cu straini pe langa tine. Cu prietenele apropiate nu ma deranjeaza.

| FreedomAli a răspuns:

Toate lucrurile acestea de fapt ascund nişte lucrurile din copilărie. Toate comportamentele noastre ca adulţi au un răspuns în trecut. Îţi recomand cartea -Cele 5 răni care ne impiedică să fim noi înşine-.
Nici eu nu mă dezbrac faţă de alţi baieţi, dar lucrul ădta s-a schimbat de când am mai crescut.