| x2gk9r a întrebat:

Buna..sunt baiat am 18 ani si vreau sa explic din nou problema pe care o am…eu unu din clasa a 9 pana in prezent am petrecut mai mult cu colegele mele decat cu baietii pentru ca aia sunt niste bombardierii si credeti ma nu sunt oke sunt vai de steaua lor…am avut niste certuri cu o prietena pentru ca este foarte vulgara sa zicem si eu nu o bagam in seama in general dar îi intorceam roata…toata clasa este perfecta ne intelegem totii cand ea nu este cand ea vine incepe certurile totul se strica…colegii mei in general ma sustin facem caterinca radem unul de altul totul frumos iar ea incepe urat cu morti cu etc…eu am propus sa i intorc roata exact cum face ea.
De maine vreau sa iau masurii sa nu mai tot tac
Niste sfaturi….

3 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

Nu te implica in chestii si comportamente inutile. nu trebuie sa dovedesti nimic nimanui... dar daca vrei neaparat afla ca vei deveni de aceeasi speta

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai mai intrebat.
Nu stai cu baietii pentru ca sunt bombardieri, dar ai o prietena care injura? Care-i logica?
Nu aveti diriginta, director in scoala aia? Chiar asa, se trezeste cate una sa faca ce vor muschii ei?

| x2gk9r explică (pentru carevaescu):

Si ce sa fac? Un sfat am si 18 ani apropo