Stai linistit esti destul de inalt si da poti sa mai cresti dar nu asta conteaza intr-o relatie,
De ce crezi tu, ca inaltimea este un impediment sau un atu, in a cuceri o fata? Cum sa te simti "cam mic", cand ai 1, 75m? Esti un baiat bine dezvoltat, si sper si educat.Asta ar conta mai mult. Apoi, fii fara teama, ca inca o sa ma cresti in inaltime pana pe la 21 de ani.
Lasa problema cu inaltimea de-oparte si cauta prin gesturi frumoase si tandre sa-i atragi simpatia fetei de care esti atras.
De ce te-ai simți mic când ai 1.75? Ești destul de înalt.
Și nu cred că contează înălțimea într-o relație.
Da dar e cam mica diferenta de 5 cm intre noi. asta e problema. ca daca ar fi avut 1, 60-1, 65 nu m-ar fi deranjat. pentru ca ea cu tocuri ma depaseste
Eu zic sa nu iti pese de inaltime. Nu conetaza inaltimea intr-o relatie poti fi si gigantic dar daca va iubiti asta conteaza. Exista modalitati pentru a te inalta dar trebuie sa te duci la sala sau sa urmezi niste programe stricte de antrenament. Oricum eu zic ca pentru varsta ta esti destul d einalt. Poate gasesti niste tenisi care te mai mai inalt cu 2-3 cm
Nu te simti prost din cauza marimii tale
BAFTA!
Ma simt putin cam scund ca atunci cand poarta tocuri de 12-13 cm ma uit putin in sus la ea... totusi nu ma simt confortabil