| x2gk9r a întrebat:

Buna…sunt baiat si vreau un sfat.
De ceva timp de cand m-am lasat de tigari adica de 2 saptamani simt ca am anxietate, mi-e frica sa trec pe langa niste persoane desi simt ca vor rade de mine etc….Cea mai teama mi-e de BAIETI, nu stiu, mi-e frica de unii. Simt asa un sentiment urat…tremur sau ma sufoc cand ii vad ca se uita la mine, de obicei cand vad pers venind spre mine merg pe cealalta parte…
Simt ca sunt o persoana cu probleme, am si ticuri neobisnuite.
Explic o chestie de o mie de ori numa sa fiu calm si sa stiu ca e totul ok.

2 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Felicitări pentru decizia de a renunța la fumat. Renunțarea la o dependenta rea e mai trainica daca o înlocuiești cu una buna. Citește cu voce tare Psalmii, pune-la persoane a doua, pe cei care nu sunt deja, vorbind direct cu Tatal nostru ceresc, care ne iubeste cel mai mult si e cel mai mare sprijin al nostru pentru o viață in libertate. Cand apreciem calitatile Lui si Psalmii sunt un model, ceva profund se vindeca in noi, incepem sa ii percepem prezenta Lui si aceasta e cea mai puternică placere pe care o putem experienta pe pamam. Atunci dragostea noastră pentru El crește si nu mai suntem anxiosi dependenti de aprobarea sau respingerea oamenilor din jurul nostru.

| OnuOnulică a răspuns:

O să-ți fie greu cel puțin primele 3 luni. Îți recomand să te ți de treabă și să nu mai fumezi îți faci rău singur și cheltui și bani aiurea.