| iwannna a întrebat:

sunt cam nehotarata. m-au invitat colegele mele in club. nu stiu daca sa merg sau nu. in primul rand eu nu am mes niciodata in cluburi, asa ca ma cam roade curiozitatea. pe de alta parte, mi-e teama sa nu cad in penibil(cu imbracamintea, gesturile, felul cum dansez etc.)Am mai avut o experienta(eram prin clasa a 8a) si la banchet m-a luat valul si am dansat cam...nebuneste.
pe de alta parte, nu-mi prea vine la indemana sa las viata sa treaca pe langa mine, asteptand momentul potrivit,
dar mi-e frica de faptul ca vreun gest nepotrivit, sau altceva ma va descuraja mai mult in relatiile cu colegii, cu ceilalti adolescenti de varsta mea.
voi ce parere aveti? ati trecut prin astfel de situatii? ce ma sfatuiti?

3 răspunsuri:
| BAM_7947 a răspuns:

Pai oricum nu te vede nimeni acolo...in plus de asta, cine se uita la tine, se uita pentru ca te place si nu va observa micile tale greseli an ale dansului. eu zic sa ai mai multa incredere in tine, poarta ceva sexy dar nu exagerat pentru varsta ta si... distractie placuta. PS: te rog sa-mi comunici printr-un mesaj privat cum a fost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand nu pierde ocazia si mergi
in al doilea rand dc n-ai face-o
nu te gandi la ce a fost la banchet gandeste in prezent... du-te si distreazate
si eu am trecut printr-un astfel de moment cand a fost miss-ul la scoala mea dar am incercat si m-am distrat de minune cu prietenele mele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca si vei vedea ca te vei distra de minunewinking
nu te mai gandi la ce a fost la banchet
gandeste-te la prezent
du-te n-ai ce pierde
si eu am trecut printr-o situatie similara.era missul sc mele si mi-am facut griji dar a fost super cool m-am distrat de minune