| CookieMonsterRawr a întrebat:

Buna^^. Sunt cea mai buna prietena cu o fata de 3 ani, si nu ne'am certat niciodata. Acum, vine ziua ei, si face 18 ani. Nu o sa isi tina majoratul, dar poate o sa faca un party mic cu cativa prieteni thinking Oricum. si daca face sau nu party eu vreau sa ii fac un cadou. Ce imi recoandati puppy dog eyes. ceva ce sa ii placa si sa tina minte mereu. Funda la cele mai geniale idei :*

Răspuns Câştigător
| deniisu a răspuns:

Pai poti sa i faci ceva personalizat.un tricou,o cana, o perinita un ursulet de plus, sa poti sa i faci un colaj cu multe poze cu voi si sa il pui intr-o rama mare si frumosa:Xsau un album cu poze cu voi 2 dea lungul anilorhappy.sau mergi cu ea la cumparaturi si vezi ce i place si ce isi doreste, poti sa i iei un lant cu o inima. jumate tu jumate ea.Sau nu stiu. daca ai vazut ceva ce i place. daca sti ca are spatiu si sunt de acord parinti poti sa i iei un animalu(un hamster,porcusor de guineea,sau iepuras pitic, veverita, papagal)vezi care i plachappy sper ca te-am ajutatkiss

9 răspunsuri:
| xChocolateRoxiiixD a răspuns:

Ai putea sa ii cumperi sau sa creezi un colier sau ceva de pret
Sau un tricou pe care scrie My friends sau Best My friends ceva de genu
ai putea sa ii comanzi de pe net ceva personalizat asa cum am facut si eu surorii mele de pe un site cadouri.ro sau ceva de genu cauti tu pe net
ai putea sa ii iei un ursulet de plus sau un animalut care ii place ei cel mai mult
Fundita te rog

| NoNameJunior a răspuns:

Un lantisor.

| NedelcuRemus a răspuns:

Pai bratari ale prieteniei, un parfum,, o bluza etc.
Funda pls?//

| zob79 a răspuns:

Un vibrator cu dubla penetrare. Va fi funny...si util tongue

| CookieMonsterRawr explică:

Mersii mult la toti. In special "deniisu". Ideea cu rama foto e geniala :X

| Inna11 a răspuns:

Hmm pai ii poti cumpara o inimioara de plus :* sau un simbol al prieteniei happy daca mi-ai zice cand e ziua ei. Uite sau poti sa-i comanzi de pe net un tricoul personalizat. sa puneti o poza cu voi doua. sau sa scrie ceva. nu Cred ca ti-am fost de asa mare folos :* =]]]

| Christinna_9563 a răspuns:

Pai daca sunteti bune prietene ar trebui sa te gandesti la ceva ce v-a legat prietenia voastrawinking.Sau sa te gandesti la ceva foarte funnylaughing de care sa rada de fiecare data cand isi aduce amintewinking.

Sper ca te-am ajutat. Have fun tonight :*

| yrynica a răspuns:

Pai tu ar trebui sa stii ce isi doreste, de vreme ce sunteti prietene.
Gandeste-te mult la ce ii place si ce nu-i place, si surprinde-o.
Poate o excursie, bilete la filmul preferat, o zi de shopping, iar o petrecere surpriza ar fi super, doar daca sunt de acord parintii.

| Lylyana_6341 a răspuns:

Pai cand nu prea aveti ce sa vorbiti intreab-o tu prima care ar fi cadoul ei favorit si apoi spune si tu care al fi al tau...