anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt clasa a 10-a si am vazut o boboaca frumoasa, adica colegii spun ca nu arata asa bine, dar mie imi place. Cum as putea sa ii atrag atentia? Nu sunt genul care sa aiba tupeu, sunt mai rusinos. M am gandit sa ma uit mai lung la ea cand trece ca sa isi dea seama ca o plac da imi e sa nu ma creada vreun ciudat. Ce as putea face?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Cu rusinea nu rezolvi nimic, apreciem baietii care au tupeu si atitudine. Daca nu ai curaj s-o abordezi fata-n fata, macar scrie-i pe Facebook si incearca sa te imprietenesti cu ea de acolo.

| MrCaNaByS a răspuns:

Salut, dacă zici ca eşti timid, mai bine ai incepe să o cunoşti pe Facebook, după ce aflii cateva lucruri despre ea, nu iţi va mai fi ruşine, pana la urma e şi ea un om dar incearcă să nu o stresezi ca şi-ar putea schimba parerea. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

privește-o și zâmbește-i des, iar dacă vezi ceva semne și din partea ei, salut-o, și apoi, ușor, ușor o să începeți să vorbiți.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu prea incurajez relatiile dintre cei de 15-16 dar, ai putea, cum ai zis si tu, sa te uiti mai insistent la ea, sa-i zambesti, iar daca prinzi un moment când se uita la tine, fa-i cu mana, dupa te duci drept la ea si gasesti subiect de discutie. O întrebi la ce profil e, cum o cheamă etc, pana ajungi la subiectul "te plac", dar! Daca e o fata care nu se prea gandeste la baieti si te evita, mai bine lasa. Cu ele e mult de munca, si poate iti accepta invitatia la o întâlnire printr-a 12-a. Bafta.