anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt clasa a 11-a si inca nu stiu ce o sa fac mai departe,dupa liceu. Sunt profil mate-info,insa nu sunt pasionata de aceste materii. Ma tot gandesc la viitor, insa nu vad niciun drum potrivit pentru mine! Mi-as dori sa am o meserie "lejera", adica sa nu lucrez 10 ore pe zi cu un salariu de 800 de ron. De asemenea,mi-ar placea ca prin intermediul job-ului sa calatoresc in mai multe tari (asta e visul meu). Imi doresc atat de mult sa imi placa ceea ce fac si sa castig bani frumosi.Aa. cand ma gandesc la viitor,ma vad imbracata in costum,eventul cu o servieta in mana. Ha ha.Cred ca asta e jobul perfect,dar nu cred ca exista asa ceva. Cunoasteti vreun job care indeplineste aceste "conditii" ? Dau funda pentru raspunsul care "ma pune pe ganduri" happy

1 răspuns:
| znstr a răspuns:

Buna! Eu la anul o sa fiu a 11-a si inca de pe acum m-am gandit ce sa fac, parintii ma indruma spre ceva mai 'office', cum ai zis si tu, care presupune servieta si costum. Tata e politist, lucreaza la birou dar nu mai sunt vremurile alea ca atunci cand a ajuns el pe banii lui, cu servici. Eu mi-am propus sa fac o facultate (De medicina spre exemplu, ca sunt la profil de stiinte ale naturii) si sa ma fac medic pediatru/stomatolog, oscilez intre astea 2. Asta ar fi ca planul A, planul B ar fi sa fac niste cursuri in paralel cu scoala (mama a facut cursuri de masaj, iar matusa de manichiura/pedichiura si lucreaza amandoua la salonul personal).
Alt job in afara de avocata, medic care doar stampilezi, prescrii o aspirina si primesti cafele, nu prea vad. Depinde de tine acum, bafta in continuare si Paste fericit!