| fluffywords a întrebat:

Sunt clasa a 7-a si ma gandesc ca totusi ar trebui sa stiu cam la ce liceu si ce profil vreau sa dau.As vrea la mate-info doar ca eu nu prea ma pricep la geometrie.Imi place matematica dar nici note miraculoase sa zic asa nu am avut.Nu vreau pe filo pentru ca nu imi place.Ideea e ca nu vreau sa ma duc pe mate-info si sa fiu cea mai proasta din clasa, avand in vedere ca cei de acolo probabil s-au descurcat bine in clasele 5-8.Imi puteti da va rog un sfat? Totusi pe mate-info cred ca tot o sa ma duc, dar as vrea totusi o parere.Si cam ce licee imi recomandati.Nu vreau un liceu cu dificultate mare.Tot ce vreau este sa stiu ca ies cu ceva de acolo,mai pe scurt sa fie de un nivel mediu,colectivul sa fie cat de cat bun, de treaba si profesorii sa predea bine...chestii d-astea.

4 răspunsuri:
| anamariarot a răspuns:

O sa faci doar geometrie analitica la liceu care nu seamana deloc, dar deloc cu geometria din generala. Mie mi s-a parut mai simpla, poate pentru ca am inteles-o. Iti recomand sa mergi la un liceu nu mediu, ci foarte bun. Colegii nu conteaza aproape deloc, cel putin asta e parerea mea

| NAT0 a răspuns:

„Si cam ce licee imi recomandati." Așa să faci, orașul? Stai, sunt ghicitor. Hm. hm. pac, pac, n-am găsit orașul. sad
De ce nu îți place filologia? Nici nu știi cu ce se mănâncă și la fel și profilul mate info. Pe mate info predomină, matematica, fizica și chimia iar la filologie predomină, româna, engleza, istoria. Nu ai de știi ce fel de profi o să ai și la fel și cu colegii. E ceva la întâmplare.

| fluffywords explică (pentru NAT0):

Bucuresti...scuze

| мартна a răspuns:

La mate-info la liceu nu se mai face geometrie!