La scoala mergi sa inveti la orele cu materii si sa executi ceea ce profesorul de sport iti cere.
Pentru acest lucru nu trebuie sa placi profesorii, doar sa inveti si sa te pregatesti bine la orele respective.
Profesorii de sport au voie sa va scada nota la sport daca veniti fara echipament sportiv adecvat.
Invata sa nu mai comentezi aiurea ce spun si va cer profesorii, ca mergi la scola sa inveti, nu sa faci parada modei ori sa comentezi aiurea ce fac unii si altii.
Vezi-ti de propria-ti persoana, ca fiecare are gura sa faca reclamatie daca are ceva de reclamat la directorul scolii.
Nu te mai comporta ca un copil isteric sau acru, ca nu este nromal, nici macar sa-ti bagi nasul in viata si problemele prietenelor.
Buna nu cred ca ai inteles bine. Profesorul e cel decăzut aici nu eu …Se uita intr-un hal la corpul fetelor NU MI SE PARE NORMAL
Atunci este probleme acelor fete sa-l reclame, nu a ta!
Ca-n cazul asta si tu te uiti, odata ce vezi la ce se uita el...ca tot acolo te uiti si tu.
In orice caz, de la uitat nu ti se intampla absolut nimic.
Atata vreme cat nu atinge cu mana si nu afce avansuri verbale acelor fete, nu este ilegal!
Bună, exista și astfel de persoane, treci peste, nu are rost sa te stresezi pentru o materie care nu prea contează.
Stiuu ca nu are rost dar totusi imi strica dispoziția mereu
Salut!
Nu te enerva pentru asta! Trebuie să îl suporți încă un an! Razi și tu in mintea ta că astfel de oameni ajung la scursura societății!
Succes la alte ore importante, că nu pierzi bursa din Londra că ai un 8 la sport!
Și eu am avut o experiență cu un profesor din-ăsta. Reclamă-l la director și dacă nu face nimic, zi-le la părinți să vorbească personal cu profesorul.
Tot ce ai scris aici a fost mai degeaba. Astea sunt as putea spune greutatile in scoala, e ok sa nu iti placa de un prof din cauza ca mereu iti comenteaza cate ceva sau iti da o nota mica dar nu trebuie sa te victimizezi pe chestia asta al trebui sa razi si sa treci peste. Bine acum te inteleg si eu putin ca si eu fac parte din generatia asta mai destrabalata si crescuta in puf dar again, nu ai de ce sa ramai fixata pe chestia asta
Spune le parintilor, cine te pune sa taci si sa inghiti ceva ce nu ti convine?
Mergi frumos cu un parinte la scoala si discutati problemele, simplu
12344fujbujh întreabă:
Idkrjek întreabă: