| minnieee a întrebat:

Sunt clasa a-8-a si inca nu sunt sigura la ce liceu vreau sa dau. Voi avea o medie mare, in jur de 9.50,cred si cele mai bune profile din orasul meu sunt unul de mate-info si de economic.Eu as vrea sa ma duc la Economic pentru ca nu vreau atata matematica si informatica insa, toata lumea imi spune sa ma duc la mate-info. Ce as putea alege dupa liceu daca fac liceul la profil economic?
Imi place mult designul interior, dar pentru asa ceva trebuie sa ma duc neaparat mate-info?
As vrea cateva pareri happy.

2 răspunsuri:
| Deennn a răspuns:

Si eu sunt la economic, si ai dreptate, fac 3 ore de mate' pe saptamana. In schimb faci module dar nu e greu. Pentru mine e ceea ce mi-am dorit. Ca si tine am ales economic pentru. ca nu vreau asa multa mate'. Pai dupa ce termini liceul, avand o diploma, te poti angaja contabil, secretar etc. avand experienta in domeniul economic. Si eu sunt clasa 10-a si nu stiu chiar atat de multe, nu m-am gandit inca unde voi da duoa ce termin dar imi trece prin minte o serie de facultati. Dupa cum spuneai mi-a place la o facultate sau sa fac niste cursuri de design sau de corel. Imi place sa editez, sa desenez etc. :d Te sfatuiesc sa dai la economic. kiss Sper ca te-am ajutat.
Bafta. kiss

| Glasgow a răspuns:

Pentru design interior du-te la liceul de arta happy
Si eu te sfatuiesc sa mergi la mate-info pentru ca inveti de toate acolo. Poti merge la absolut orice facultate vrei.