| DeepInDarkness a întrebat:

happy Sunt clasa a 8-a si o sa merg la liceu intr-un oras din apropiere, dar nu stiu pe nimeni care merge la ce liceu vreau eu si ma gandesc ca o sa fie ciudat sa merg si sa nu cunosc pe nimeni de acolo, la voi cum a fost prima zi de liceu?batting eyelashes
PS: Din cauza asta ma gandesc sa merg la liceul la care merge o prietena buna dar e total diferit (programa)...

12 răspunsuri:
| Loka a răspuns:

La mine a fost super,am facut cunostinta cu noii colegi,pe unii chiar ii cunosteam si m-am bucurat, la noi se intra prin spate si eram cam derutata, dar am rezolvat problema.E putin mai greu pana te obisnuiesti, totul ti se pare nou, dar oricum sentimentele din liceu sunt cele mai frumoase!

| DeepInDarkness explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!

| LollypopMe a răspuns:

Buna,
Iti va lua timp sa te acomodezi!
Eu cand am fost noua(prin clasa a 5-a) si eu ma simteam ciudat, adica nu ma simteam ca in scoala veche.
dar, cu timpul te vei acomoda

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Sfatul meu este sa mergi unde iti va placea tie mai mult pentru ca prieteni vei avea ocazia sa-ti faci pe tot timpul liceului + ca este o alta viata la liceu si mentalitati diferite. La mine prima zi de liceu a fost frumusica happy intalnirea cu directorul, reuniunea si cam atat happy acasa deci am stat doua ore. Ce iti pot zice dupa este ca in functie de cum esti te vei asocia cu diferiti colegi de-ai tai( bisericute ) si totodata sa stii ca la liceu colegii se ajuta intre ei happy e o batalie intre clase mai acerba happy

| Craftt a răspuns:

O să te descurci, succes.

| Belly a răspuns:

Hey in aceeasi situatie sunt si eu doar ca eu si prietena mea dam la profile diferte. Nu trebuie neaparat sa cunosti pe cineva.De exemplu atunci cand erai in clasa I cunosteai pe cineva? si ce nu ti-ai facut multi prietei ba chiar si una speciala?>? Ei eu iti spun sa mrgi la liceul care vrei tu nu la unul la care nu-ti place. Te asigur ca in cateva saptamani te vei imprietenii cu multwinking Dar din ce judet esti? :*

| DeepInDarkness explică (pentru Belly):

Brasov. Si in Brasov (oras) merg la liceu, stau intr-un oras in care sunt doar 2 licee...

| Strudel2punct0 a răspuns:

Du-te acolo unde vrei, chiar daca nu cunosti pe nimeni, vei ajunge sa cunosti.
Nu te teme, e un nou loc in care poti lega prietenii!
A fost ciudata prima zi la mine, dar acum dupa aproape 2 ani ne simtim ca o familie mare si radem cand e aducem aminte ce speriati eram in prima zihappyfunda?

| Drixie a răspuns:

Te rog am observat ca ai spus ca esti clasa a 8-a te rog poti sa raspunzi la intrebarea mea de mai sus de ata? tot din categoria adolescenti face parte te rog mult am mare nevoie! multumesc anticipat!

| DeepInDarkness explică (pentru Drixie):

America...esti a 7-a? Nu te pot ajuta, scuzee. Faza e ca anul trecut profa mea de geogra a fost mai mult absenta decat prezenta la ore si nu am facut mai nimic, sorry!

| RoxyPittik a răspuns:

Si eu sunt in a 8-a si am aceeasi problema. Dar am stat mai bine si m-am gandit... Nu o sa fi singura fata care merge la acel liceu, cum ai spus tu sunt doar 2 licee dar sigur sunt mai multe scoli si multi copii de clasa a 8-a care trebuia sa isi aleaga un liceu. Deci nu vei fi singura care nu cunoaste pe nimeni!winking

| BrutalMusic a răspuns:

Daca nu cunosti pe nimeni de acolo, nu te panica, ai timp sa o faci tongue trebuie sa fii doar tu insati. tongue asa o sa iti faci prieteni adevarati, care o sa te aprecieze exact pentru ceea ce esti... apoi toate vor decurge bine :* stii, vorba aia : "Toate merg ca pe roate cand ai un prieten in spate " [sau mai multi] laughing :*