| Little Kid a întrebat:

Sunt clasa a 9a si m.am certat tare cu colegele mele dinainte de vacanta.Sunt 3 si stau in aceeasi banca.(Stam cate 3 in banca). una din ele e usor de manipulat, fitoasa, tatal ei e peste, imbracata de firma, a 2a tot fitoasa iar cealalta e capu` barfei. Mahalagioaca, certareata. Acum stau singura in clasa, noroc cu prietenul meu.Nu stiu ce sa fac sa scap de barfa de tot. Eu sunt genu care pune tot la suflet.
O sa revina totul la normal? O sa se intoarca la mine? Sfaturisad

3 răspunsuri:
| Andreutza016 a răspuns:

Ele sunt prietenele tale? Pai dupa descriere nu prea le simpatizezi...Nu pune la suflet fa-ti alti prieteni cu care te vei intelege bine.Barfele trec stai linistita. Uite prietenele care se despart nu au fost de fapt prietene. Funda?

| Nolkyz a răspuns:

Daca as fi in locul tau, nici nu le-as mai permite sa se intoarca la mine thinking Mi-as baga piciorul. Punct. Si... Chiar sunt singura careia ii face placere sa fie barfita? In fine, lasand asta la o parte, fii indiferenta! Am spus-o de nspe mii de ori... Indiferenta doare cel mai tare.

| ali_8949 a răspuns:

Ai putea sa incerci sa te imprietenesti cu ele cumva si apoi nu vei mai fi tu tinta la barfa. sti, e bine sa te ai bine cu toti