Salut! Prima dată voiam să îti zic să te găndeşti bine daca vrei să te muti cu găndul că la Ploiesti faci mai multă carte dar nu are nicio legatura că tu trebuie doar să iei bacul care îl iei destul de uşor făra nici cea mai mică problemă mai ales la profil uman. să ne întoarcem la subiect deci dacă tu chiar crezi că locuitul la Ploiesti nu îți aduce beneficii, esti lipsită de prieteni care să îti alunge singuratate nu te simți confortabil în acest de ce nu le spui direct părinților tăi acest lucru, sigur o să înteleagă.Şi în legatură cu transferul la altă scoala cel mai simplu de duci cu un părinte la Directotul scolii respective şi aflati exact cum se procedează( este în interesul scolii să aiba destui elevi ) Ş dacă te duci la profilul respectiv o să dai niste "diferențe" adică niste teste initiale ( la 2 - 3 materii)oarecun şi trebuie să iei peste 5 parca, oricum este de formalitate mai mult în majoritatea cazurilor. Oricum la final îti spun să te mai găndeşti pănă faci o alegere să nu regreți după că ai ratat o oportunitate sau nu, păna la început clasei a 12-a te poți muta oriunde vrei, apropo bacul la uman este extrem de easy cum este şi la stiinte sociale de altfel.Succes!
Scuze pentru greselile gramaticale, graba...
Multumesc mult, chiar mi-ai fost de ajutor, am vorbit și cu mama si o sa ma mut! ❤
De pe semestrul doi, in general poti sa te muti. Eu asa stiam.
Acum ca e diferenta de profile... cel mai bine ar fi sa vorbesti cu secretariatul de la acel liceu si o sa iti zica ei ce. Si parintii trebuie sa fie de acord, in primul rand.
Eu iti doresc succes!
Încearcă să locuiești la căminul liceului.
În felul acesta poți scăpa de această situație.