| Ralubella a întrebat:

Buna!
Sunt clasa a12 si toti colegii mei fumeaza si se drogheaza.Sunt singura fata normala dintre toti si ei ma considera ciudata
cand intru in clasa toti fumeaza si eu din cauza lor m-am mutat la Sava si avem un drogat in clasa care vrea sa faca sex cu ori cine.
Sa ma mut de la >Sava??//

5 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Nu trebuie sa faci cum vor ei! Nu intra in jocul lor! Muta-te draga mea, mai ales ca stii bine ca nota de la bac este foarte improtanta! Ai muncit 12 ani degeaba? sad
Muta-te unde vezi cu ochii.Bafta! :*

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Tzau
Nu, trebuie sa te muti trebuie sa spui directorului sau directoarei.Sa o **** pe masa daca are chef, ala are probleme cu capu.Foarte bine ca nu te droghezi sau fumezi happy
Sper ca ti-am fost de folos.Sarbatori Fericite happy

| NickiMinaj a răspuns:

Tocmai, esti a 12a, e cazul sa inveti sa ai de-a face cu tot felul de oameni, ca sa nu mai pomenesc de faptul ca e dificil sa te transferi undeva in perioada asta + din ce stiu eu la Sava profesorii sunt foarte buni ( am dreptate?)...
Efectiv iti vezi de treaba ta, u go girl!

| βσσblėėŝ_3748 a răspuns:

Nu este o idee buna sa-i parasti la directoare\director sau parinti ca apoi o sa ai probleme si in plus or sa te creada,, sifonara" fiecare cu viata lui.fi cu capu pe umeri si nu intra in jocul lor(de a te droga si tu) fi constienta ca anul acesta este un an frt greu sh frt important pentru viitorul tau

bafta:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu