Daca vrei sa te epilezi nu folosi rama de ras ca-ti faci mult rau. Foloseste doar ceara sau crema de epilat. Daca te vei rade parul va devi mai negru ...mai gros...totusi esti o domnisoara.
Stai linistita astea sunt problemele varstei nu te mai complica daca u te simti bine asa e ok, plus ca acum vine si iarna si nu te cauta nimeni pe tine sub pantaloni!
astea da probleme...Pei...daca u chiar vrei sa ti se vada parul mai tare, sa te epilezi de 3-4 chiar 5 ori pe luna...nai decat Dar mai bine te lasi asa Tu chiar crezi? ca se epileaza? ce sa zic...probabil cu crema.
Loool si u pentru asta iti faci griji? alea la 25 de ani o sa arate ca niste maimute u asta vrei? :-s nu cred nu te mai lua dupa ele zile si tu ca te epilezi de 5 ori pe zi doar nu te-or cauta
Ai mei nici nu au stiut cand m-am facut
poti sa te faci si poate nu o sa observe. dar daca observa le explici "pai ma mami, stii ca toate colegele s-au facut pe picioare si am vrut si eu, ca doar o data si o data tot trebuie sa ma fac"...
pd
Intrebare: De cate ori se epileaza vara o domnisoara pe picioare?
Raspuns: In fiecare saptamana, sau odata la doua saptamani.
Intrebare: Dar de cate ori se epileaza o domnisoara iarna pe picioare?
Raspuns: Iarna niciodata, pentru. ca tine de clad.
Spune`le parintilor ca "Parca arat ca un urs cu parul` asta pe picioare. Mami... vrei sa ai o fata urata sau fumoasa?"
Sper ca o sa mearga. :-s
Trebuie sa nu te epilezi... lasa ce spun cei de la scoala, oricum nimeni nu te vede... atunci cand o sa ai un prieten mai apropiat (iubit) care crede in tine... atunci cand se intampla chestis cu dragostea sa te epilezi draga... pupici(apropo stiu cum te simti si eu sunt fata
Si eu am avut aceeasi problema Prima data m-am epilat pe picioare in clasa a 7a Nu trebuie neaparat sa te epilezi daca nu ai nevoie, numai ca sa ai cu fetele ce sa discuti. Mai bine astepti pana o sa ai chiar nevoie, ca o sa trebuiasca mereu sa te epilezi dupa 2-3 saptamani...
Daca nu sunt mult prea duri parintii tai...incearca sa te epilezi fara sa stie oricum nu are ce sa iti faca... daca nu atunci vorbeste cu parintii tai si incearca sa le spui ca la tine in clasa toate fetele se epileaza...nu e ceva anormal
Daca este neaparat nevoie(este vizibil) pentru ca este inestetic vorbeste deschis cu parinti tai pentru ca este vorba si de igiena, aspect fizicsi chir de viitoare complexe.Eu am un baiat de 16 ani si nu suporta sa aiba par pe picioare, desi este normal este baiat, si il sustin in asta si il ajut.
Daca este neaparat nevoie(este vizibil) pt ca este inestetic vorbeste deschis cu parinti tai pentru ca este vorba si de igiena,aspect fizicsi chir de viitoare complexe.Eu am un baiat de 16 ani si nu suporta sa aiba par pe picioare,desi este normal este baiat,si il sustin in asta si il ajut.
ksm1485 întreabă: