Bai,in general e bine sa iei seama la aceste mici detalii.iti dai seama ca nu este obligatoriu, insa de ce sa te remarci tu negativ in fata ei doar pentru ca nu poti sa ti pui intr o singura zi o camasa alba? din "experienta" mea iti zic ca in general profesorii poarta ranchiuna si sunt extrem de subiectivi cand vine vorba de notare...asa ca nu i da motive sa te aibe in vedere pe viitor. ideea e ca daca ti a impus o anumita tinuta respect o. pot exista inspectii in timul simularii si cred ca vor doar sa faca o impresie buna in cazul in care exista un control.
La simulare, nu. Nici la examen nu e nevoie, doar decent.
La probe orale e un astfel de dress-code dar nu aveti asa ceva voi.
Nu este obligatoriu. Vrea sa vada lumea ca are copii cuminti in clasa. Totusi, ar fi o idee buna sa-i faceti pe plac tinand cont ca e diriginta voastra si macar atat ar merita si ea.
Ba, pana mea, am si eu simularea saptamana viitoare, iar pe dirigu' nu-l prea intereseaza cum ne imbracam sau ce facem. Daca ti-a zis diriga asa, poate vrea sa dea un ''aer'' bun celorlalti profesori, sa vada ca in toti anii astia ati invatat cev de la ea. Pana la urma, nu vine Papa de la Roma sa va vada
Piciu_Mihaela_ întreabă: