| Myprerogativex a întrebat:

Sunt cls a 9-a si nu prea m-am apropiat de colegi, nu prea schimb vorbe cu colegele, asa mai rar. Sunt in clasa si cu 2 colege din generala, una dintre ele nu ne mai baga in seama acum, umbla cu celelalte. Iar eu cu cealalalta colega stam singure, deja s-au format bisericute. Unii colegi au inceput sa ne barfeasca, pe mine si pe colega mea. Suntem doar noi impotriva tuturor, cum ar veni oh go on. Ma calca pe nervi, uneori imi vine sa le zic cate ceva, dar nu am curaj, sunt mai timida si nu prea ma integrez. Cum sa fac sa ma apropii mai mult de ei, daca nu, sa stau doar eu cu o singura colega? Mi se pare ca ne purtam ca niste salbaticehee hee, ceilalati iasa pe afara si ramanem doar noi in clasa cu cativa baieti, mi se pare asa aiurea! Si ma simt exclusa.

1 răspuns:
| iusy98 a răspuns:

Si eu sunt in clasa a 9 a si de la inceputul scolii am crezut ca e greu sa te integrezi intr-un colectiv nou, dar cred ca sunt o fire mai vorbareata si ma inteleg cu mai bine de juma'' de clasa(21 de fete si 7 baieti big grin) dar cred ca ar trebui sa mai stai de vorba cu ceilalti, ca aveti subiecte comune de vorbit si incearca sa-ti impui punctul de vedere in anumite probleme.In concluzie sigur gasesti ceva comun cu ceilalti si incearca sa te integrezi big grin