Cel mai bine si mai bine este sa va intalniti toti 3 undeva, la un suc spre exemplu ( fiind un loc public ma indoiesc ca va face tam-tam. ) si vorbiti deschis cu ea, eu ma gandesc ca va aprecia ca ati avut curajul sa ii spuneti in fata totul. Bineinteles, daca este o fire razbunatoare, trebuie sa fiti tari amandoi si sa va pregatiti psihic si sufleteste pentru ceea ce va urma, ca sunt sigura ca vor urma multe incercari prin care va trebui sa treceti, adica sa suortati consecintele. Daca aveti incredere unul in celalalt si va iubiti cu adevarat nu va fi foarte greu. La un moment dat probabil ca se va plictisi sa mai faca tam-tam, dar pana atunci suportati Dar cel mai bine e sa va intalniti toti 3 si sa vorbiti, la urma urmei, poate ca nu va fi chiar atat de rau, dar totusi fiti pregatiti
Parca ar fi o scena din "Tradati in dragoste"
Parerea mea este ca e mai bine sa afle de la voi decat de la alti "binevoitori" ca atunci rastorna muntii. Si in cel mai rau caz se infige in parul tau cu apelative de cartier.Asa ca:be onest
Daca tot ii place sa zboare din mascul in mascul de ce sa o deranjeze. Unul in plus sau unul in minus ce conteaza pentru ea
Spor la combinatii!
Si ce daca afla. spune-i si tu ca cine-i mai bun castiga.si cum ar putea sa va desparta? atata timp cat va iubiti va respectati si nu va mintiti nu va avea nicio arma impotriva voastra.fii tare
Ar trebui sa-i spuneti.
chiar daca se supara
dar sa stii.
ca daca el spune... dar asa poat sa spune orice baiat.
eu zic ca mai bine ar fi sai spuneti.
ca va iubiti.
si sai spuneti ca nare rost sa faca tam tam.
trebuie sa accepte
punct
:X.
mersi
poate imi raspunzi si mie la intrebari