Fiecare are defectele și calitățile lui. Nu trebuie să te simți complexată de înălțimea ta, nu e vina nimănui că te-ai născut așa. Gândește-te că ai multe de oferit, și că nu merită să-ți faci inimă rea din cauza aspectului.
Buna stiu cum si eu am 16 ani si am doar 1.53 si cand ma uit la celelalte fete care sunt mai inalte si eu ma simt aiurea ca st asa de mik da ceva lasa ca ne inaltam noi
Stai linistita, nu te alarma, sunt multe fete ca tine! te inteleg dar nu avem ce face!
Buna pai ceea ce ai putea sa faci este foarte mult sport.innotul(care te inalta) sarituri la bara
Si iop sunt mik d inaltime.da nu am deranjeaza.asa gasesti mai usor baieti draguti...o fata mai mik d inaltzime e mai dooolche mai inocenta...
si tine minte esentele tari se tzin in sticlutze mici
Nu trebuie sa iti fie rusina sau sa fi complexata.e o inaltime buna si sincer mie imi plac mai mult fetele de inaltimea asta.eu am 1, 70 si am 14 ani
Nu trebuie sa te simti complexata! Fiecare cu defectele si calitatile noastre.Dar ar fi o idee buna sa joci basket La mine a functionat! Numai bine ^^
De ce sa te simti aiurea? E chiar ok inaltimea ta, sau ce? Vrei sa fii asa de inalta incat sa-ti tii prietenul sub brat? Cu o pereche de tocuri rezolvi totul, si in plus nu ii pasa nimanui de inaltime. Conteaza sa te simti bine cu persoana respectiva si asta depinde de ce are in cap, de comportament si de suflet. Deci nu-ti mai fa griji, cum spune Lady Gaga : " Sunt frumoasa in felul meu, pentru ca Dumnezeu nu face greseli."
Ar trebui sa fii multumita.o sa gasesti mai usor un baiat care sa fie mai inalt ca tine incearca cu baschetul... daca nu merge macar te distrezi si te mentii in forma
Sunt atatea lucruri de care sa-ti faci problema, dar lasa aspectul fizic :-J.
Sigur ai alte calitati care te pot ajuta in viata. Trebuie sa stii doar cum sa le folosesti.
"Ce e in interior conteaza!"
Nu trebuie sa te simti complexata... nu toata lumea e la fell, eu zic sa treci peste asta, sau poarta niste tocuri mai inalte... Si nu pune la suflet orice vorba. Succes!
Si eu am 1, 50 aproximativ. si NU mi ar placea sa am 2 m ... lasa i pe baieti sa fie inalti
VulpeaDinUmbra întreabă: