Dacă stă de vorbă cu tine.
Minutul, momentul 1. Încă nu stă de vorbă cu tine.
Minutul, momentul 2. A început să stea de vorbă cu tine.
Să îl observi atent la momentele 1 și 2. Dacă între ele este o diferență în modul lui de a se mișca, de a vorbi, sunt șanse.
E o prostie sa astepti "semne".
Daca e timid, poti astepta mult si bine, ca daca nu faci tu primii pasi, e degeaba, veac nu va face el.
Nu e nevoie de "semne", astea sunt copilarii. Ii spui pur si simplu ce crezi tu, apoi iti spune daca e reciproc sau nu, care e problema?
Cand intri in vorba cu el cum se comporta, iti zambeste, este mai apropiat de tine, este entuziasmat sa vorbeasca, te asculta cand ii povestesti ceva?
Daca raspunsul este da atunci sunt sanse mari sa te placa.
Buna. Ideea e mai intai sa te intrebi: baiatul asta se comporta intr-un mod mai mult sau mai putin special cu mine? Face ceva... diferit?
Crede-ma, e cam greu sa iti dai seama, depinde de la un baiat la altul. Dar uneori poate face unele gesturi din rusine, care tie ti se vor parea semne ca nu te place. De exemplu: mie imi place de un baiat care este in echipa cu mine la streetdance si cred ca si el ma place, am incercat sa ii arat asta dar... antrenoarea mea m-a pus efectiv sa fac un pas in care il luam pe el si pe alt baiat in brate. Eu eram ceva gen: nu serios nu vreau ( dar pana la urma am facut pasul, nu prea aveam de ales ). Dar acum stau si ma gandesc: dar oare cum s-a simtit baiatul asta? Poate crede ca nu il plac ( nu e fake povestea ). Totusi, baietii dau unele semne cand le place o fata:
1) cand sta langa tine, are picioarele indreptate spre tine
2) vrea sa te ajute, in special cand esti deprimata
3) iti ofera multa atentie ( asa ca, atunci cand faci ceva obisnuit, de exemplu cand vorbesti cu niste prietene, uita-te putin la el si vezi daca te priveste ) insa nu face asta prea des, pentru ca iti zic din experienta mea, cand vei face ceva oarecum special si el e acolo, in subconstient i se va forma un gand cum ca te vei uita la el, iar el nu te va mai privi, si risti sa il indepartezi
4) unii se holbeaza...
Sper ca te-am ajutat cu romanul meu
KaryKarinuta întreabă: