anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

>Buna:"sunt Cristinaraised eyebrows,pare ceva prostesc insa,iubesc si el pe mine ma iubestelove struck,dar nu putem fi impreuna el e departe de mine si distanta dintre noi pur si simplu ma omoarasadworriedcineva ar spune ca e ceva prostesc, ce mai e si asta "iubire pe net",pentru mine e un vis...un vis ce vreau sa fie realitate,dar citeodata am impresia ca e imposibil"Speranta moare ultima" nici nu mai stiu cum sa procedez :sa sper,sa sper si din nou sa sper ca intr-o buna zi ne vom intilni sau sa-l las sa-si traiasca viata din plin,nu pot, intelegeti iubesc! Multi dintre voi mi-ati spune ca am capiat cum pot iubi un om fara sa-l vad in fata, ca asta nu-i dragoste...insa eu il iubesc si sunt sigura el pe mine totsadDati-mi un vis de trait caci realitatea ma omoarabroken heart Nu mai stiu ce sa facsadworried

3 răspunsuri:
| Valutzzzu a răspuns:

Asa e, speranta moare ultima. Totusi ar trebui sa va intalniti curand sa nu va topiti de atata asteptare.Bye!

| Whemilly a răspuns (pentru Valutzzzu):

Multumesc pentru incurajare...s-a mai aprins o flacara de speranta in sufletul meuhappy

| OvidiuB52 a răspuns:

Ai 14 ani, cine ti-a frant inima Mickey Mouse?