Roagă-te luiDumnezeu,, tatăl nostru ceresc, spune- tot cesimti, nimeni nu ne iubeste si ne intelege asa de bine ca El.Citeste Psalmii, Noul testameni cu rugămintea către EL aă percepi ce mesaj vrea să iti transmită prin carte lui.
Au fost destul de grele simulările, majoritatea au luat note mici.Ce poti face e să faci cat mai multe teste, dacă nu stii ceva sa te uiti la raspunsurile din spate, sa incerci să intelegi de ce e asa, dacă nici asa nu intelgi, mai intreabă pe colegi sau cunostine care te pot ajuta.
Tocmai pentru ca ai luat nota foarte mica la simulare trebuie sa te ambitionezi sa nu pici evaluarea nationala, ca ai incurcat-o pe viata, distragndu-tii viitorul.
Deci: lasa naibii joaca si lenea si pune mana serios pe carte, ca nu-i timp de pierdut vremea!
Buna.Existenta ta e infinit mult mai pretioasa decat o nota la o simulare, hai sa fim seriosi.Te pui cu burta pe carte si rezolvi numeroase variante pana cand nu mai ai nicio neclaritate si stapanesti orice subiect.Vei vedea ca in acest fel, cu un plan bun de bataie si invatat aproape zilnic, vei lua o nota mult mai buna decat la simulare.Eu imi amintesc ca am luat 5 si ceva in simulare la mate, nu mi-am dat absolut niciun interes deoarece profesoara era o nasoala si nu mi-a placut vreodata materia. Apoi, pentru examen am muncit cat am putut si am luat 8, iar o colega care era numai de 10 a clacat, a luat 7 si ceva.Se mai intampla si din astea, nu dispera ca nu e totul negru.
Stai chill ca tot intri la liceu și cu nota mica si te transferi după unde vrei
E doar o simulare, revino-ti!
Știi la ce nu te pricepi și la ce te pricepi, ai câteva luni la dispoziție.Decat sa te văicărești inutil,nu mai bine lucrezi la punctele slabe și le faci puncte tari? Pe bune acum.
Alții nu au luat bacul, alții l-au dat cine știe când, tu gândește-te că încă mai ai o șansă. Lupta sau stai așa, dar atenție! Daca pierzi, este vina ta!
Mai ai timp! crede in tine si vei reusi! nu renunta si munceste mult, vei vedea ca munca ta va da roade, nu e capat de lume, simularea e foarte grea de obicei, de exemplu, sora mea a luat nota 5 in simulare la matematica si in examen a luat nota 9, deci se poate! totul ține de tine, organizeaza-te in asa fel incat sa ai timp si pentru tine dar si pentru invatat, succes!