| prettypolly a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de 2 ani si de o luna in coace se poarta foarte ciudat, adica... ia singurdecizii fara sa discute cu mine, nu prea are timp de mine, vorbeste altfel, isi face planuri sa mearga la club si cand vine la mine imi zice ca el merge cu prietenicryingAm vorbit cu el dar el zice ca nu s-a intamplat nimicsadCe sa fac?

2 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Nu cred ca relatia voastra ar mai putea continua asa. Spune-i ca atunci cand ia decizii sa te includa si pe tine, nu sa se distreze numai el iar tu sa stai acasa. Asta inseamna ca s-a saturat sa iasa cu tine sau nu se distreaza destul, ii prefera mai mult pe prietenii lui decat pe tine. sad Incearca sa ii faci si tu lui asa, iesi mai mult cu fetele decat cu el, atunci o sa vada si el cum e sa iei o decizie fara sa il incluzi pe el si o sa ii spui ca asa te simteai si tu cand el facea acelasi lucru. Incearca sa ii arati ca te poti distra fara el si o sa devina gelos. Peste catva timp o sa isi dea seama de greseala pe care a facut-o. Spune-i sa te ia si pe tine cu el ca supliment, pe langa prietenii lui si ca nu te deranjeaza sa mergi si cu el si cu prietenii lui prin cluburi.
Daca relatia voastra mai continua asa ar fi bine sa incheiati aici decat sa apara alte complicatii pe parcurs, bafta si ai incredere in tine :*, nu te lasa manipulata de el, ca nu merita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păiii...trebuia să ii preciyeyi si varsta. banuiesc ca este adolescent. este la varsta maturizarii. lasa+l o vreme de capul lui si o sa veyi ca o sa isi revina la normal!:=)