Un bun inceput ar fi sa nu il mai minti de acum incolo, deloc. Trebuie sa ai o discutie serioasa cu el in care sa analizati situatia in care va aflati, spune-i ca ai gresit si ca nu se va mai intampla, daca ține la tine te va ierta si incet incet o sa isi recapete increderea in tine. Daca adaugi si vreo 2-3 lacrimi ca sa-l sensibilizezi nu strica.
Problema e ca, nu stiu, parca nu mai am rabdare. Si asa imi pierd si eu increderea in mine. I-am spus ca imi pare foarte rau ca l-am mintit, si chestii din astea, nu zic, ca a apreciat ca mi-am recunoscut vina dar parca e imposibil de schimbat :-s
Buna! Poti sa incerci sa ii spui adevarul (cu inchisul telefonului si mintitul) si sa ii zici sa te inteleaga si sa nu se supere...Zii sa-ti mai de-a osansa si sa o luati de la inceput. Bafta :X!
Zii totul si pune capu pe umarul lui tinandui mana, cu glas mai trist zi ca tu ai incredere in el si ca il iubesti, ca nu ai face nimic sa il ranesti.Zii frumos ca al naibi de prietenele mele mau influentat.ca se intampla si pe mine mau influentat colegele/prietenele ...si am pierdut. nu le asculta! iubestel si nu te gandi asa de mult du-te si fa ce ii bine! bafta :*