| TraficantaDeFunde a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de 5 luni si totul merge foarte bine, dar uneori ne mai. certam din nimicuri dar mereu discutam problema. Intrebarea mea e pentru cei care au fost sau sunt intro relatie de lunga durata. Voi va certati uneori? E ok ca mai avem mici probleme? Voua vi se intampla des.asta?

Răspuns Câştigător
| Neo12 a răspuns:

Şi mie mi se întâmplă la fel.
Trebuie să te mai şi cerţi pentru că nu totul e lapte şi miere, iar gusturile nu corespund mereu. La toţi cred că ni se întâmplă asta la un moment dat.
Stai liniştită, nu e nimic anormal.
Dacă n-aţi avea nimic de reproşat, ar fi ceva suspect.
Mai bine e aşa când spui ce ai şi ce nu-ţi convine ca să se poată rezolva situaţia, decât să taci.
E totul ok. Crăciun fericit!

4 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Ţie ţi se pare lungă o relaţie de cinci luni? laughing Trecând peste asta, certurile sunt normale. CHiar şi din nimicuri. E bine că sunteţi sinceri unul cu altul. O relaţie dubioasă e aia "perfectă". Dacă nu te deranjează absolut nimic la partener înseamnă că nu-ţi pasă firea lui. Adică nu-ţi pasă de fapt de el/ea.

| AndreiAndreiP a răspuns:

Inseamna ca e o relatie stabila, asa e acum dar e ceva normal, in cateva luni o sa o duceti mai bine de cat trebuie laughing E ceva normal, nu ai de ce iti face griji.

| danay72 a răspuns:

E normal sa fie diferente de opinie, insa important e cum le rezolvi.Pe situl jw.org sectiunea cupluri poti gasi articole utile.

| LexaaRawwrr a răspuns:

Daca va certati inseamna ca va iubiti! Nu-ti face griji din cauza unor mici certuri, e foarte normal. As zice sa te ingrijorezi atunci cand veti avea certuri mai urate. happy