| Mada56789 a întrebat:

Buna, sunt cu prietenul meu de o luna de zile iar el mi-a cerut să fac dragoste cu el iar eu sunt virgină si i-am zis ca nu sunt pregatita si a zis ca ma asteapta. Dar tot insista pe acest subiect, zice ca ii e frică ca nu va fi el primul meu băiat, ce sa fac?

Răspuns Apreciat de Editori
| Clytia a răspuns:

Cred că singurul lucru pe care-l dorește de la tine e să se culce cu tine. Dacă te iubea cu adevărat, nu insista deloc pe tema asta, mai ales după o lună...
El doar te presează cu insistențele lui pentru a obține cât mai repede ce-și dorește de fapt. Dacă tu ai accepta, e ca și cum ai face-o din obligație. Nimeni nu te poate forța asta! Prima noapte de dragoste trebuie să vină natural, să-ți cunoști bine partenerul, să fie încredere de ambele părți, să vă iubiți și să simți atracție pură unul față de celalat. Eu zic să nu te "arunci" în ceva ce vei regreta după.

3 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

E destul de evident ce vrea de la tine, dacă te-ar iubi cu adevărat nu te-ar stresa cu asta.

| Lina6643467 a răspuns:

Nu are niciun drept să te streseze. Este viata ta si daca tu nu simti sa faci, nu faci. Dacă chiar tine la tine va aștepta.Nu mi se pare prea ok sa începeți dupa o luna de relație. De o luna va cunoasteti? Cred ca mai aveti multe de descoperit unul despre celălalt. Asta ar trebui să fie pe primul plan.

| BeatriceMcCann a răspuns:

El nu te iubește, vrea doar să profite de tine. Ai grijă ce faci.