| simona2010 a întrebat:

Sunt cu un baiat cu care am aproape 2 ani. De la o vreme se comporta ciudat. O inceput sa comenteze orice i-as spune am vb despre asta cu el mi-a promis ca se schimba da el din contra tot asa face se potoleste 2-3zile si iar incepe. El nu e din oras cu mine n vdm doar in vacanta. Astazi de ex mi-o promis ca ma suna dimineata si nu m-o mai sunat apoi i-am tr un sms spunandu-i ca il iubesc mi-a rasp ca si el. Eu i-am tr mesaj inapoi ca dc zice numa si eu si nu zice si eu te iubesc(era doar o intrebare) da el mi-a tr altu hai ca deja ma enervezi. Apoi am incercat sa il sun in pauza si nu o rasp si i-am dat alt sms intrebandu-l dc nu rasp si ma suna si ma intreaba ce vreau pe un ton total aiurea. Si i-am zis cand s potoleste cu vb pe ton rastit at sa ma caute. O trecut vreo 4min si dupa aia m-o sunat si nu am auzit telu si o zis ca nici nu ma mai suna inveci. Eu i-am zis sa ma uite...Crede-ti ca am fact bine? vreau cat mai multe raspunsuri...msz:*

10 răspunsuri:
| κίllą a răspuns:

Eu zic ca e foarte bine ce i-ai zis. Daca nu stie sa se comporte cu tine, nu ai de ce sa ramai cu el. Mai bine sa te desparti de el, pentru ca din cate observ eu, el nu prea ia in serios relatia cu tine. Daca ar considera-o ceva serios, ar face orice sa te simti tu bine, si nu cred ca s-ar purta asa. Cauta-ti un prieten care sa te merite cu adevarat, nu ai de ce sa stai dupa el caci baieti sunt destui. Ai sa-ti gasesti unul, alaturi de care sa fii fericita, si care te va iubi cu adevarat. Succes si sper ca te-am ajutat happy

| Andreea_7493 a răspuns:

Mama, mama...pai da.Mai bine iti gasesti o persoana din orasul tau cu care te poti vedea oricand doresti, nu numai in vacante.Nu mai fi si tu asa " cicalitoare" cu mesajele si telefoanele...pentru ca nu faci altceva decat sa stresezi persoana respectiva >big grin

| Dominicc a răspuns:

Ai exagerat. la nervi zicem multe dar uneori si regretam...

oare o sa regreti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu doar ca ai facut bine ci si cu intelepciune, sa fii convinsa de asta!

| roberta_7421 a răspuns:

Buna! parerea mea e ca ai facut foarte bine chiar excelent. daca el acum tipa la tine, iti spune ca il enervezi si "uita" anumite promisiuni mai tarziu ce va face? fii tare si de acum trebuie sa te gandesti la viitor si sa incerci sa ai un nou prieten, poate din oras de la tine.bafta

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Cred ca aveti o relatie ciudata daca va vedeti doar in vacanta si din ce inteleg de la tine parca i-as da dreptate lui. Ti-a promis ca te suna dimineata si nu te-a sunat? Un criminal...Ai facut tu inca un sacrificiu si i-ai dat mesaj "te iubesc" si el iti raspunde doar "si eu"? Un nenorocit domle, merita impuscat! Si evident, dupa ce il iei la rost ca de ce scrie doar atat si nu face copy/paste dupa tine mai are si tupeu sa se ratoiasca la tine! Cred ca cel mai bine ar fi sa uitati unul de altul happy Foarte bine i-ai facut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pot sa te intreb cati ani ai? dupa felul in care ai scris inclin sa cred ca esti foarte mica si mi se pare ciudat sa aud de o relatie de 2 ani. pe langa faptul ca toate problemele pe care le-ai expus mi se par imature.

| Bacemi a răspuns:

Pentru el totul e o joaca si un joc de orgolii. Daca te-ar iubi cu adevarat nu ar face asa ceva. Cunosc si eu persoane care sunt intr-o relatie adevarata, de durata si totusi procedeaza asa si nu pot sa inteleg cum poate fi cineva de acord cu astfel de comportament. Poate iti este fidel si tine la tine dar fii sigur ca nu te iubeste la fel ca tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca e foarte bine ca i-ai zis. dar poate nu mai vrea sa fie cu tine.si de asta face asa.

| andalu a răspuns:

Buna! da, ai facut f bine. El trebuie sa iti ofere intelegere, alinare si sa iti arata iubire, insa el in loc sa faca asta, tipa la tine si iti raspunde "in doru' lelii". Nu pare ca te-ar iubi.In plus, e greu sa ai o relatie la distanta.Sunt sigura ca vei gasi pe cineva din orasul tau care sa te iubeasca si pe care sa il iubesti si ca vei fi cu adevart fericita.Nu ai nevoie de "un cineva" care sa te neglijeze, sa promita si sa uita sa se tine de promisiuni. e pacat sa pierzi timp cu el pentru ca l-ai regreta mai tarziu.Ai facut f bine si pastreaza-ti decizia! Pupiki si multa fericire!