| SenioritaBarbie a întrebat:

Sunt cu un baiat de 1 luna si ceva, el s-a schimbat adica nu mai discutam la fel de vreo 5 zile si intre timp eu vorbesc cu un coleg de clasa care oarecum vorbeste frumos cu mine.Ma intrebat ce parere am despre el si eu i-am zis ca este de treaba si el a zis doar atat? Nu vreau sa va plictisesc, vreau sa stiu daca ati simtit vreodata ca aveti 2 iubiri diferite in acelasi timp?

Răspuns Câştigător
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Da, acum 2 saptamani, cand am inceput o relatie cu un baiat timid, mi; a placut de un prieten de al lui.Ma intelegeam bine cu el deoarece vorbeam mai mult cu el decat cu prietenul meu, care era foarte timid. Dar dupa prietenul meu a auzit o chestie de la un coleg, cum ca eu cu ala ne'am sarutat, asa ca l'am lasat in pace pe acel baiat, si am ramas cu prietenul meu, pe care il ador acumlove struck.Asa ca gandeste'te mai bine pe cine sa alegi, ca dupa sa nu regreti ca te'ai despartit de el. Spune; i ca este prea distant, si nu iti place.Si intreaba'l daca mai vrea sa mai fiti impreuna. Dupa o sa stii ai bine ce sa faci. :*

2 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Nu au cum sa-ti placa doi tipi deodata decat ca fizic sau ca amici. Eu cred ca tu deja te-ai plictisit de prietenul tau si te-ai indragostit de altul pentrui ca el nu iti acorda atentia necesara.Am dreptate?:->? Oricum eu zic sa ai o discutie cu el (cu iubitul tau). Intreaba-l daca si el crede ca nu va mai potriviti sau nu stiu...Eu nu am fost nicioadat in situatia ta, dar ma gandesc ca ar fi greu. Sa imi placa 2 tipi.thinking nu stiuwinking dar oricum te descurci tu happy
Stiu ca este un arspuns cam nefolositor, dar...

| smile a răspuns:

Buna! sa stii ca mie mi s-a intamplat. Insa am constatat pe parcurs ca pe unul chiar nu il pot uita(pe care il iubesc actual), iar fata de celalalt nu am simtit decat o atractie fizica.